Match och odrägliga människor!

Igår fick vi för oss att heja fram Sverige under VM och det gjorde vi på New York i stan som är en resturang/uteservering.
Ni vet dom som har min älskade seafood-pasta?
Jag är väldigt oinsatt i fotboll men det är såklart kul att heja fram sitt lands lag.
Och det är ju roligt när man hittar på saker med sina vänner.
Men jag följde nog ärligt talat mest med för maten haha!
Men när vi ska beställa så finns inte seafood-pastan på menyn och då var jag tvungen att fråga om dom tagit bort den, hon såg väl att jag var gravid så hon svarade bara ”jag förstår, cravings, jag ska se vad jag kan göra”.
Och en stund senare hade jag en tallrik med min favoritpasta framför mig. Hur snällt var inte det?!?!
Det var jag väldigt tacksam för och jag såg till att njuta av varje tugga.
Sen blev det så klart efterrätt och jag brukar ju ALLTID ta crème brulee om det finns som alternativ på menyn. Och det gör jag på vilken resturang jag än är på då det är min absoluta favoritefterrätt.
Men denna gång testade jag på en jordgubb cheesecake och den var god,
men inte ens i närheten av crème brulee. 😉

Det var super mycket folk på uteserveringen och varken jag eller Jocke gillar när jag är i stora folkmassor då man inte kan påverka hur andra beter sig och vi vill inte att barnet kommer till skada.
Och alkoholen flödade ju på väldigt bra hos folk på restrangen. Och ja ni vet ju säkert hur folk blir när det är fotboll eller hockey med…
Men det gick jätte bra ändå, iallafall med oss. Vi satt vid ett bord och det var ingen direkt som stökade vid oss.
Men när Sverige gjorde 1-0 så var det ett grabbgäng som blev överlyckliga så att dom MEDVETET välte och sparkade ner sina bord med karaffer och glas på och sedan hoppade sönder allt.
Självklart får man vara glad och visa det men vem fan gör så på en resturang?!
Sånt där förstår jag mig inte på och jag kan verkligen bli galen på sånt alltså.
Och när matchen var slut så bara gick dom, utan att säga till restorangen om vad som skett eller att ens hjälpa till att plocka upp det eller att be om ursäkt.
Hade jag net vart gravid så hade jag garanterat gått och hämtat en hink och gett dom och sagt att dom ska plocka upp efter sig. Men eftersom att dom var SVINFULLA och redan hade vart odrägliga som tusan så skippade jag det av säkerhetssjäl och onödig drama helt enkelt.
Men fy så respektlös man kan bli när man förtär alkohol och tittar på sport?!
Det är verkligen något jag aldrig kommer att förstå mig på!

Comments 4
 • Josefine

  Folk alltså… 😣
  Åh, din drink ser himmelskt god ut 🤤😍

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Bellan

  Förstår du tyckte det var Obehagligt med det Grabbgänget. Det hade jag känt oxå !!!.

  Reply

 • Maria

  Hej Jonna och Jocke! Önskar er lycka till med bäbisen ❤️ Kollat på alla era spökjakter, jättekul! Och nyss läst ut Jockes bok. Väldigt bra men samtidigt sorgligt vad han fått gå igenom. Men så himla kul att allt går bra för er nu! Bra musik oxå 👍 kramar till er och tack för en fin blogg

  Reply

 • Therese

  Hej Jonna! 🌸 Jsg förstå att det inte passar in i bloggtexter men jag tänkte att jsg skriver här iallafall så kanske du ser det.

  Om ni fortfarande inte bestämt namn så kanske Sindie kan vara ett fint namn på tjejen. Det är vad jag förstår ett internationellt, Det namnet passar om man både vill vara ”mjuk” och bestämd. 😉 Vad tror du om det?

  Lycka till med allt!
  /Therese 🌸

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *