Sött Gravidsmycke

Detta är en sån mysig och gullig liten uppfinning!
Det är alltså ett halsband för gravida och bebisen i magen.
Det är en liten boll med en bjällra i som låter när man går och den studsar mot magen.
Det är ett väldigt mjukt och behagligt ljud och det ska få bebisen lugn och trygg, hur mysigt!?

Den finns i massor olika motiv men jag har den som är en silvrig boll med ett hjärta hängandes för jag tyckte att den var super söt.
Smyckena finns HÄÄR!

Imorse när jag vaknade så levde bebisen verkligen rövare i magen, ni vet när man känner en spark ovanför naveln och sekunden efter så känner man en spark längst ner i magen och sen kommer en i sidan haha.
Och så kände man massor med ”smekningar” som jag brukar kalla det när bebisen drar råinsidan av magen så att man både ser och känner från utsidan när det blir som en knöl som flyttas omkring under huden.
Men jag tycker ju bara att det är super mysigt när jag känner bebis. Även om det kan göra ont i bland när den inte är där den ska vara haha.

Comments 4
 • Evelina

  Hade också sådant halsband men kunde inte använda det pga jag verkligen HATADE att ha något runt lr för nära halsen 😖 tror det berodde på att jag mådde dåligt och spydde genom hela graviditeten! Men nu är det inga problem och jag kan äntligen använda mina mysiga stickade tröjor igen 🤗

  Reply

 • Fanny

  Åh vad jag saknar när min lilla junior höll sig en bit ner i magen, strax ovanför naveln som du beskriver det. Det va så otroligt mysigt! Nu när vi är i v33 så har ju livmoder och junior växt så pass att han kommer åt överallt vid revbenen, kan säga att det inte alls är lika mysigt 😂 man vill bara trycka ner honom igen men det går ju inte, ont gör det på vissa ställen vid revbenen också.. och speciellt när han har sina fötter där, nu när han har fixerat sig (ligger med huvudet fast i bäckenbotten) så får jag ena jäkla buffar och knuffar från hans ben och fötter på revbenen 🙈

  Reply

 • My

  Åh vad fin du är ♡

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *