Byta förlossning!!!

Jag är blir faktiskt lite smått irriterad. Jag ringde nämligen till förlossningen och skulle kolla hur det är med filmning osv inför förlossningen. Då vi fått lite skäll att vi inte får filma våra ultraljudsbesök. Vilket för mig låter helt sjukt då det är VÅRT ultraljud och VÅR bebis. Men jag har väl missförstått deras poäng i det hela.

Jag fick iallafall som svar av förlossningen att det är TOTALT FÖRBJUDET att filma på förlossningen och detta gör ärligt talat att jag blir förbannad och jag fattar verkligen inte varför man inte skulle få filma sin egen förlossning? Det är ju som sagt VÅR förlossning och VÅRT barn som kommer. För mig är det givet att man ska få filma en så stor grej i sitt liv. Jag förstår att det kanske är för att vissa barnmorskor inte vill vara med på video. Ja men då behöver ju inte just dom vara med under vår förlossning eller så blurrar man deras ansikten så är problemet löst om nu det skulle vara problemet.

Jag kanske tar lite extra hårt på detta då jag filmar 80% av mitt liv och då känns det helt orimligt att jag inte skulle filma vår förlossning. Det finns inte på världskartan att jag inte kommer att filma en sådan stor grej som händer i vårt liv. Det finaste och bästa ögonblicket som någonsin kommer att hända i vårt liv ska jag alltså inte få på film? INTE EN CHANS!
För mig är det en stor grej då vi försökt att bli gravida i så många år och jag vill kunna se tillbaka på förlossningen om och om igen. Självklart så kommer jag ju att ha minnena i huvudet ifrån det jag kommer att komma ihåg men jag vill se helheten, hur var Jocke under tiden, vad hände egentligen osv. För jag kan tänka mig att man i stunder inte tänker så klart när man har ont och ifall man får lustgas.
Jag vill kunna se förlossningen om och om igen och dessutom kunna dela detta ögonblick med andra.
Jag tror att det är väldigt lärorikt.

Jag har även hört från vänner att både mödravården och förlossningen i Norrköping är skit och att personalen inte alls är bra, så jag ser ju inte direkt någon förlust i att byta mer än att min familj och gudföräldrarna inte kommer att kunna hälsa på på BB om det blir för långt bort.
Men det kan dom ju så fort vi kommer hem om det skulle vara så.
Så just nu känner jag bara att jag struntar i om jag så behöver föda i Norrland, jag SKA föda där jag får filma punkt slut!

Comments 56
 • Helen

  Kan ju handla om att ni har ”kamerateam” med er och det bara tillåts en person förutom moderna i förlossningssalen. Om pappan filmar med sim mobil tror jag de inte säger nej till.

  Däremot får du sätta dej in i deras yrkesroll. Det kan vara stressande om någon filmar och är i vägen. Deras uppgift är att stötta, vägleda och hjälpa dej födda på ett riskfritt sätt. Att bli dokumenterad i sitt arbete kan vara distraherande.

  Reply

 • Lottie Lundell

  Så sjukt! Hur gör de då när de filmar till TV? Det finns ju program som handlar just om förlossningar. Smygfilmar de då?

  Här är en som filmade sin förlossning, och den har nog setts av åtskilliga:
  https://www.expressen.se/noje/profilen-ar-klar-for-lets-dance-filmade-sin-egen-forlossning/

  De vet ju att ni filmar ”allt” och har tid att planera inför er födsel. Fy f*n, nu är morsan arg! 🙁

  Kan de inte lösa det här i Norrköping, får ni väl åka till en annan stad och bo på hotell tills värkarna börjar. Ni kanske får stanna några veckor, om du går över tiden, men ändå. 😉

  Reply

  • Sarah

   Men är du på riktigt? 😛 Det är väl ganska uppenbart att när man filmar för sådana produktioner så har man ett avtal med HELA sjukhuset. Läs på för fan. Ni är så himla pinsamma.

   Reply

 • Melissa

  Va tråkigt att som är så mot er 🙁
  Våran barnmorska låter oss filma proverna osv, ultraljudet har vi frågat och fått ett okej, jag har fått super bra hjälp från barnmorskor, läkare osv under alla mina 3 graviditeter som lyssnat och verkligen gör allt för att hjälpa och underlätta :/

  Reply

 • Lovisa

  Vi ville filma vårt ultraljud men fick inte, varken i Örebro eller Västerås. Vet dock inte om filmning under förlossningen då jag inte frågat, men det var jättebra personal i Örebro, där jag fött 2 ggr.

  Reply

 • Emma

  Byt tycker jag! Du ska ju vara helt nöjd och trygg och klart du ska filma din förlossning! Det gör ju många även för privat bruk. Sjukt att man inte får ha det som minne.
  Jag var rätt borta när jag födde pga tog lite mkt lustgas, hehe. Hade gärna haft det filmat och sett hur allt gick till. Nu har jag bara suddiga små glimtar i minnet av hur det var.
  De flesta BB har dessutom besöksförbud så de kommer nog ändå inte kunna koma dit, tyvärr.
  Går allting bra behöver ni inte stanna på BB så länge heller, om ni inte själv vill.

  Reply

 • Anki

  Det var ju riktigt löjligt måste jag säga.Ni suddar ju deras ansikten så skulle det ju inte göra något tycker jag.Hoppas det löser sej ändå på något vis,kram på dej 🙂

  Reply

 • Leyla

  Vad konsitgt, det känns ju som att alla filmar sina förlossningar mer eller mindre nu för tiden!? :O Det är som du säger, att om personalen inte vill komma med på tex youtube så är det ju bara att blurra? Har hört att man inte får filma och fota ultraljud men aldrig hört att man inte skulle få filma på förlossningen??

  Min första förlossning gick så fort att vi inte hann med att filma typ någonting alls men denna (är gravid med lillebror o har BF i september) gång vet vi vad som väntar och kommer absolut att försöka filma mer. Det är en häftig upplevelse att få se tillbaka till så hoppas det löser sig för er 🙂 Prata med barnmorskan om andra förlossningar osv så ni kan förbereda er väl 🙂 Kramis!

  Reply

 • Ida

  Antagligen vill de inte att du skall ha allt på film om de gör fel…. Svenska vården har blivit katastrof de senaste åren, så skulle inte förvåna mig.

  De jag känner som fött här i Norrköping senaste åren har ändå inte fått ta emot besökare. Den som födde sist skulle inte ens mannen få stanna kvar över natten med barnet första natten efter hennes kejsarsnitt, bara en fick stanna med barnet… Men när hon sa att då åker jag hem, så får han stanna kvar med bebisen, så gav de sig och lät honom stanna.

  Reply

 • Alexandra F

  Det är ju SJÄLVKLART att ni ska få filma eran förlossning! Håller helt med dig Jonna! Herregud, det är ju ERAT beslut- inte deras. Jag förlöstes med planerat snitt för 7 månader sedan med vårt första barn på Akademiska i Uppsala, och där var dom suuuupergulliga! Var även med på en kompis förlossning som förlöstes vaginalt där. På båda förlossningarna så var alla otroligt snälla och trevliga och där frågade dom till och med om vi ville att de skulle ta bilder och filma åt oss. När jag låg på britsen och skulle snittas så stod en varnmorska och fotade och berättade för mig vad som hände, hihih. Allt var så varmt och tryggt. Så Akademiska i Uppsala kan jag varmt rekommendera! Världens bästa och snällaste läkare och ett fantastiskt bra BB med mycket hjälp och stöd. Så byt dit vettja! Hoppas allt ordnar sig och vi tittare vill ju också få den stora äran att få följa ert stora ögonblick! Kram, Alex <3

  Reply

 • Sara Goldberg

  Låter väldigt konstigt !!! Är det en eller flera personer som sagt detta? För några år sedan gick ju ”en unge i minuten” på tv till exempel. Förstår om man inte kan filma andra patienter i korridoren osv men förstår att det inte är det du vill. Man måste väl få filma i förlossningsrummet där bara ni är. Kram!

  Reply

 • Sofi

  Hemförlossning?

  Reply

  • mrslundell Post author

   Jag hade faktiskt ingen aning om att det var ett alternativ förrän min mamma smsade mig det nu idag, jag ska absolut kolla närmre på det! 😀

   Reply

   • Mimmi

    Gå med i gruppen ”Sen avnavling – barnets födslorätt” på Facebook, där hittar du ALLT du behöver inför en hemförlossning. <3

    Reply

  • Sarah

   Förstagångsföderskor får tyvärr inte det. Finns krav man måste uppfylla.

   Reply

 • Emmi

  Kan du tipsa om nån bra podd

  Reply

 • Nilla

  Ser också som en självklarhet att få filma sin förlossning.
  Har ett av fyra barn filmat och det är ett kärt minne, framförallt för barnet nu i vuxen ålder.
  Hoppas ni hittar sjukhus nära som tillåter detta

  Reply

  • mrslundell Post author

   Ja jag blev verkligen helt chockad att man inte får göra sånt längre? Det om något är ju verkligen något man vill ha med på film för att se tillbaka till i all oändlighet.. :/

   Reply

 • Rebecka

  Men Gud va lustigt att de reagerade så! Har ju sett andra som filmat sina förlossningar? 🤔😝

  Reply

 • Stina

  Jag tror dessvärre inte att ni kommer att få ta emot besök på bb. Just den årstiden brukar det bara vara partnern och friska syskon till barnet. Så var det iallafall för mig när jag födde i december men när jag födde i april så fick jag ta emot besök.

  Reply

 • Ng

  Du låter som en omogen snorunge helt ärligt. Vissa punkter av det du skriver är bara korkat.
  Nr 1 – ”då behöver dom barnmorskorna inte vara med på vår förlossning.” Du är medveten om att det är ENORM brist på barnmorskor och sjukvårdspersonal i allmänhet?
  Nr 2 – vad gör du om det är fullt på dom närmsta förlossningarna då? Vet att du säger att det inte spelar någon roll om du får föda i Norrland men du kommer inte bry dig när det är dags. PLUS att det knappt finns förlossningar i Norrland. Det är en stor kris i Norrland där kvinnor föder sina barn i bilar pga brist på vårdplatser.
  Förstår att det känns trist att du inte får filma, men det är omoget att fokusera mer på det än att få den vård och omsorg du kommer behöva.

  Reply

  • mrslundell Post author

   Som jag skrev så har inte norrköping fått så bra kritik på varken förlossningen eller mödravården så jo jag tänker på att få bra vård och omsorg då det är en av anledningarna vi inte vill föda där som sagt.
   Nu står det inte i inlägget att jag SKA föda i norrland utan jag tror nog att du förstår vad jag menar med att jag kan till och med tänka mig att föda i norrland. Med det menar jag alltså att det spelar ingen roll hur långt hemifrån jag föder. Där av valde jag att skriva just norrland för att det är långt dit från oss helt enkelt. Ang att det är brist på barnmorskor och att jag kanske inte får plats vart som helst, nej självklart och jag kan ju inte ens välja ett bb där jag inte får plats, sånt kollar man ju innan. Jag kommer ju inte att resa landet runt samma dag som jag ska föda.
   Jag tror bara att du försöker att hitta fel i inlägget bara för att ha nått att störa dig på eller nått att klaga tyvärr

   Reply

  • Kristine Verngren

   Omogen snorunge? Vem är det egentligen här som börjar sin kommentar omoget? o.O

   Tror ärligt talat att Jonna verkligen tänker på rätt vård och omsorg för sig själv och blivande barn eftersom hon skrev att det ryktas en hel del om att det är dåligt där.

   Tycker det är rätt att hon letar annat då så hon känner sig TRYGG där hon ska föda!

   Tråkigt att det bara blivit så himla känsligt det där med att filma, men det är bara att ringa runt och kolla. Alternativ hemma förlossning, men det har ju också ibland sina nackdelar ifall något skulle ske!

   Har fött tre barn, får jag fler tror jag dock att jag hade valt hemma förlossning. Just för att de hade iaf fått mig känna mig mer avslappnad i hemma miljö från första stund! 🙂

   Lycka till!

   Reply

  • Sophie

   Men snälla. Det är ju Jonnas liv, Jonnas bebis och Jonnas beslut. Låt henne föda vart hon vill så får du föda vart du vill. Okej?

   Reply

 • Camilla

  Födde barn för nästan 2 veckor sedan. Filmade inte förlossningen men hade med min syster som fotograferade hela upplevelsen. Hade fantastiska barnmorskor som mer än gärna var med på bilder så länge vi inge publicerade dessa på sociala medier. Detta var vår andra förlossning och jag ångrar att vi inte hade med syrran på första så hon hade kunnat fota den också. Vilka minnen det är som finns sparade och vad speciellt det är ath kunna se på hela situationen utifrån. Hoppas att det löser sig på något sätt för er så ni kan få filma förlossningen!

  Reply

 • Josefine

  Hej! Låter sjukt konstigt att du/ni inte får filma eran förlossningen. Det är som sagt eran förlossning och erat barn så sjukt att ni inte får filma. Jag filmade min förlossning och personalen sa ingen om det förutom att jag inte fick lägga ut videon och bilder på dom om jag inte tog bort dom eller suddade deras ansikten men det kan jag förstå ändå. Det fick även komma person och hälsa på när jag var på BB. Personalen var jätte trevlig mot mig och när jag har pratat med andra så säger dom samma. Själv var jag inte i Norrköping utan jag var i Hälsingland.

  Reply

 • Louise

  Det låter ju helt sjukt i mina öron! Margaux Dietz fick ju filma hela sin förlossning när hennes Arnold kom. Klart ni ska filma er förlossning, det är ju ett minne för livet! Om det är så att ni inte får göra det i Norrköping, åk med glädje någon annanstans då, om de är så larviga där, Tycker bara det är idiotiskt att säga att ni inte får filma! Håller tummarna för er och lycka till!

  Reply

 • Jennifer

  Fyfan vad trist! Andra har ju fått .. filma endå 😂 dem kan ju inte direkt ta er kamera, ta nån liten kamera och ställ den så den inte syns & barnmorskorna är inte i rummet hela tiden 🤗 menar mam får ju ta kort så vad e skillnaden ? Jo skillnaden e att man inte kn blurra ett kort kanske som man kan på en video 😂 kör, ta en mindre kamera ställ den nånstans där den inte syns så väl 😉 typ ovanför skåp 😂 och säger dem då nått om dem skulle få syn på den så låtsas ” va får man inte filma? De e ju min förlossning o era ansikten kommer inte synas ” jag födde för 5 månade snart och stog ingenstans att jag inte skulle få filma så då kanske dem ska informera alla om detta! BB är dem fett otrevliga… jag ville åka hem med mellan barnet för 2 år sen fick inte, så jag tjata mig hem eftersom mitt barn inte va sjuk, dem hade dessutom skrivit fel födelsevikt i journalen o påstodd då att han gick ner för mycket i vikt.. suck sa jag ni har ju skrivit feeel vikt så de e inte så konstigt till slut fick jag åka hem o då sa en snorkig sjuksköterska ” du får åka hem på egen risk vi säger i från all vård kring dig o barnet nu bara så du vet…. så skulle de hända oss nått skulle hon vägra hjälpa oss? För 5 månader sen när jag födde fick vi ett litet rum som såg ut som en städ skrubb ( nu har frm väl nya lokaler?) o ingen kom o presentera sig vi fick inga blöjor jag fick gå säga till att vi kommit, vem jag va o vilket rum förlossningsköterskan gett oss… vi sov där en natt o blev inskriven på neo ist mycket trevlig personal där 👌🏼 Förlossningen för 2 år sen skit otrevliga, jag fick inte skrika av smärta de bara hyschade mig hela tiden att va tyst ….. däremot för 5 månader sen hade jag en underbar barnmorska O undersköterska som informera mig heeeeeela tiden om vad som hände varför de sker och jag va såååååå nöjd även med läkarn 👌🏼 Men som sagt, personalen e inte trevliga! :/ jag va doxk jätte nöjd med min barnmorska på mödravården och på aurora ( gick i samtal för förlossningsrädsla) Födde min första barn som e 10 år idag på danderyd där va jag sååååååå nöjd med allting, bb personalen kom in varje morgon prestentera sig erbjöd sig hjälpa med barnet, eller mig och då gjorde jag akut kejsarsnitt så dem hjälpte mig med dusch 👌🏼 Så trevlig personal både förlossningen o bb så byt om du kan! Din förlossning o den sla va som du vill ha den! Kram o lycka till

  Reply

 • Emma

  Konstigt 😕

  Reply

 • Matilda

  Väldigt konstigt! Min man filmade båda förlossningarna och barnmorskorna var mer än okej med det, sålänge vi inte filmade dem. Men när det gäller BB så brukar man inte få ha besök längre pga smittorisk för de små som knappt har någon immunförsvar. Ibland får t om inte pappan stanna (platsbrist då), så om du oroar dig för att familj o släkt inte får komma så får dem inte göra det ändå. Så byt istället 🙂

  Reply

 • Cristina

  Men va ? Margux influencren filmade ju allt och hon fick ju nu 2017 sin son så varför skulle du inte få de ? Konstigt kolla upp det jonna. Har du kikat på hennes förlossnings video ? Även Ida Warg får ju dagligen den frågan av oss tittare. Så ja tror att det blir allt för vanligare idag . Lycka till

  Reply

 • Anna

  På ett sätt kan jag förstå barnmorskorna.
  Dem har sagt ja till att hjälpa mammor att få världens finaste present. Men dem har inte sagt ja till att läggas ut på internet:
  Det kan finnas dem med skyddad identitet etc.
  Jag jobbar inom vården och jag hade inte uppskattat om jag blev filmad i allt jag gjorde. Jag tycker att jag blir mer fumlig i mig själv när jag filmas eller någon tar kort.
  Du kan kännas bekväm i att vara framför kameran. Men man måste förstå att alla inte är bekväma i den situationen. För då hade alla jobbat framför kameran och inte inom vården, barnomsorgen.

  Reply

  • mrslundell Post author

   När vi ringde så sa vi inte vårt namn, personnummer eller vilka vi var eller hur vi skulle filma så det är omöjligt att dom visste att det var vi så därför kan dom inte sagt nej för att det skulle läggas ut någonstans då vi inte pratat om det alls

   Reply

 • Lovisa

  Du är en sån omogen snorunge, väx upp o bete dig som folk! Vem i helvete har ett kamera team med sig på förlossningen?!?!
  Fixa din överläpp du ser hemsk ut och låt din nyfödda unge sova mellan er och inga hundar! Fattar inte hur du tänker alltså

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hej! Vem har sagt något om ett kamerateam eller vart har du fått det ifrån haha? 🙂
   Okej nu måste vi reda ut detta känner jag, du gör alltså personangrepp mot mig för att du inte gillar min läpp och säger att jag ska fixa den och i samma mening så skriver du i stort sätt att jag är elak som inte vill att det ska råka hända nått med mitt barn ifall den sover i samma säng som oss. Att fixa min läpp kan jag tyvärr inte göra då man helt enkelt inte får göra det när man är gravid så hur tänkte du där? Och som vi skrivit ett flertal gånger så har vi två stycken babynests som bebisen kan sova i mellan oss i sängen men det betyder inte att hon inte kan ha en egen säng också 🙂
   Du kallar mig omogen men du går till attack med personangrepp för att du tycker att min läpp ser hemsk ut?
   Hur tänkte du där undrar jag bara, du behöver inte tycka att jag är snygg jag har en man som tycker det och det spelar lite större roll för mig.
   Men ska du försöka breaka mig får du nog komma med nått lite bättre och inte nått sådant löjligt 🙂

   Reply

   • Felix

    Jag hoppas du verkligen inte bryr dig över den kommentaren Jonna! Väldigt korkat sagt av den personen. Är ju inget du kan rå för över att det blivit så. Du är fortfarande samma pangbrud som innan!

    Reply

  • ToT

   Lovisa. Vad är du för människa? Din hemska och elaka ton tyder på att du har problem. Personangrepp är INTE ok någonstans. Hur Jonna ser ut ska du inte ens säga ett ord om. Hon låter dessutom sitt barn sova vart hon vill utan att du ska bry dig om det. Kan som parentes tycka att inte låta barn sova i samma säng som djur då det hänt olyckor att både hundar och katter lagt sig över barnet så det inte kunnat andas så ok där kan du ha en poäng. Då funkar inte ett babynest. Det hjälper inte mot djur som lägger sig över bebisen. Gud vilken otäck och obehaglig ton du har Lovisa. Man kan säga det på ett väldigt trevligt sätt.

   Så här till exempel.
   (((Jag vet att det hänt olyckor med barn och djur, där utgången blivit förödande så jag vill ge er ett tips eller ett råd, att inte låta barnet sova i babynest mellan er och ha hundarna i samma rum för det kan ändå ske en olycka. Det säger jag i all välmening.))) Det var väl inte så svårt Lovisa eller hur.

   Sen det sista till dig Lovisa. ((Vem vill ha ett kamerateam)) Har du sett ett barn i minuten, eller massvis med andra filmer där folk filmar sin förlossning, svenska norska, danska, amerikanska, brittisk dokumentärer bland annat plus att massor av privatpersoner filmar sin förlossning. Det är många som skulle vilja ha det dokumenterat. Bara för att du inte vill det, så betyder det inte att andra inte vill det eller inte visa upp det.

   Du Lovisa, ska växa upp och försöka bli en trevligare person än vad du visar här. Det är hemskt. FY.

   Reply

 • Julia Johansson

  Men herregud, såklart ska du få filma den viktigaste punkten i ditt liv! Hur tänkte de där?
  Det enda är väl att de vill att pappan inte sk stå med en kamera, utan stötta mamman så att hon får lite stöd och uppmuntring, men sen fattar de väl att ni inte ska ta med hela kamerateamet in pp förlossningen? Liksom, Riley ska väl inte stå dör med 20 kameror som fångar varenda vinkel? Nä, löjligaste jag hört, du ska föda på den plas du är bekvämast med, om nu inte lillan vill ut med väldans fart såklart, haha!😜❤️

  Reply

 • Helena

  Du är så vacker med din fina bebismage <3

  Reply

 • Amelie

  Kul sak ,minnes rik sak som ni ska göra .Göra av tryck på din mage….Gips…

  Reply

 • Hanna

  Men herregud. Det är väl självklart att personer inte vill ha ett helt kamerateam inne på sal som ska springa runt och störa. Tänk om nåt går fel och det blir akut operation eller liknande också är det fullt med folk inne på sal? Respektera barnmorskorna och deras vidrigt stressiga arbetssituation och be Jocke filma med mobilen om det nu är så viktigt.

  Reply

  • mrslundell Post author

   Som sagt så sa vi inte vilka vi var, hur vi skulle filma eller vad vi skulle filma med alltså fick vi inte filma med mobilen heller

   Reply

 • Lina

  Hej!

  Grattis till graviditeten, gläds verkligen med er så som ni kämpat!!

  Förstår att det känns trist att inte få filma om det är vad man vill. Samtidigt så är förlossningsvården så ansträngd med alldeles för lite personal så jag kan förstå att de inte vill lägga filmning som ytterligare en faktor som personalen måste ta ställning till. Vet inte hur det är nu, men när jag fick min son för två år sedan var förlossningsvården i Östergötland väldigt hårt belastad, alla oroade sig för att inte få plats. Jag blev först hänvisad till Jönköping men förlossningen gick så snabbt att vi fick ”ta” en plats i Linköping. Hoppas det är bättre nu!! Jag vet att man blir lite knäpp av att vara gravid ( jag stod och målade några jäkla skåp i v 40 för att det kändes som det viktigaste i världen haha). Men oavsett om man får filma eller inte eller om hemmet är en byggarbetsplats så är det inget som en nyfödd bryr sig om. Föräldrarna är det enda som är viktigt så ta hand om er och njut av det stora som snart ska ske. Jag vill bara ge dig lite perspektiv då jag vet hur man kan snöa in på detaljer som egentligen inte spelar någon roll för bebisen.

  Många kramar!!

  Reply

 • Marri

  Du ska vara nöjd med din förlossning och hur du blir bemött. Ett så starkt NEJ låter inte som de gör vad kvinnorna som ska föda vill eller kan överse hur vissa vill ha det.
  Jag födde i Eskilstuna, Vi hade systemkameran med och fota hur mycket som helst. Jag, min sambo och vår bästa vän som fota allt. Där sa dem inte ett knyst! Inget jag ens fråga om då så många har foton och filmer från sina förlossningar. Folk filmade massvis runt 1990-2000, varför skulle de inte vara okej nu. En så stor händelse av sitt liv vill man bevara med minnen på ett eller annat sätt. Kolla runt på andra sjukhus där ni får erat bästa bemötande!

  Reply

 • Josefine

  Det är väl klart att ni ska filma er förlossning!! Jag jobbar som barnmorska och tycker det är superkul när föräldrar vill fota och filma under förlossningen. Däremot är jag inte så sugen på att vara med på film, men det brukar aldrig vara något problem – det är ju inte personalen man vill ha med på film 😉 lycka till inför förlossningen!!

  Reply

 • Lena Johansen

  Det er merkelig at dem ikke kunne gjøre noen unntak for dere.. Ikke gi deg Jonna, jeg er helt enig at man skal få kunne filme. Masse lykke til ❤️

  Reply

 • Martina

  Sinnessjukt.. man vill ju ändå ha med sig så mycket minnen från en av dem största dagarna i sitt liv. Vissa saker blir lätt luddigt när man har ont. Kolla Linköping?
  Jag födde där i februari, supernöjd med personalen. Helt underbara. Där va det tillåtet att ha med pappan plus en till 🙂 Vet ju dock inte hur det är med att filma där men värt att kolla upp.

  Reply

 • Lily

  Jag hoppas att barnmorskorna förstår att du och Jocke filmar allt och att ni såklart ska få filma annars får ni väll filma när ingen ser det vore ju inte så roligt men det är bättre än ingenting ju

  Reply

 • Lily

  Det är. Ju helt otroligt att ni inte får filma jag blir såå jävla arg asså varför ska man inte få filma de behöver ju inte vara med om de inte vill de asså blir bara såååååååå jääävla arg

  Reply

 • Lily

  Asså jag vill och hoppas så j*vla mycket att du hittar ett bra sjukhus att ha din förlisning på såklart liksom att du ska få filma 😋

  Lycka till

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *