Mammamys

Idag har jag träffat mamma en stund och hon bjöd på italiensk brunch i stan, jag har typ aldrig brunchat förut med det är verkligen nått jag måste fortsätta med, mat är ju så förbaskat gott!!
Det som är tråkigt med att jobba så mycket som vi gör är att vi knappt hinner att träffa våra familjer och våra vänner vilket såklart suger. När vi är lediga så vill vi i stort sätt bara sova, mysa med varandra eller bara ta det lugnt och det gör ju att det tar hundra år innan vi väl får tid och ork att träffa andra.
Eftersom att vi också jobbar 7 dagar i veckan…
Men men det är ju detta liv vi valt så vi får skylla oss själva och hårt arbete lönar sig har jag hört så jag hoppas på att vi om ett tag har all tid i världen till våra nära och kära.
Och när bebisen kommer så blir det ju andra bullar med.

Jag har iallafall träffat min mamma typ 5-6 gånger sedan jag blev gravid och det är fasen helt sjukt med tanke på att vi bor i samma stad. Så hon har ju missat typ hela graviditeten ”live” om man säger så.
Självklart har vi pratat i telefon så jag har berättat hur det går och så har hon ju följt vår vardag på bloggen och i vloggar. Men det är ju inte det roligaste att följa sitt första barnbarn så kanske.
Man vill ju vara där och känna och klämma med så därför bestämde vi att ta en söndags brunch vilket var super mysigt!
Men när bebisen kommer så kommer jag ju få lite mer tid att ses och det blir jag ju illa tvungen annars vet jag att hon kommer att leta upp mig och sätta ena handbojan på mig och andra på henne hahah!

Det är så sjukt nu med att magen verkligen växer så himla fort. Det känns som att den bara blir större och större för varje dag och det börjar oroa mig lite hur stor den kommer att vara tillslut haha!
Jag har märkt nu också att det börjar bli lite kämpigt att sätta på sig strumpor och att knyta skorna så jag vill knappt ens veta vart detta kommer att sluta haha!

Comments 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *