Mammamys

Idag har jag träffat mamma en stund och hon bjöd på italiensk brunch i stan, jag har typ aldrig brunchat förut med det är verkligen nått jag måste fortsätta med, mat är ju så förbaskat gott!!
Det som är tråkigt med att jobba så mycket som vi gör är att vi knappt hinner att träffa våra familjer och våra vänner vilket såklart suger. När vi är lediga så vill vi i stort sätt bara sova, mysa med varandra eller bara ta det lugnt och det gör ju att det tar hundra år innan vi väl får tid och ork att träffa andra.
Eftersom att vi också jobbar 7 dagar i veckan…
Men men det är ju detta liv vi valt så vi får skylla oss själva och hårt arbete lönar sig har jag hört så jag hoppas på att vi om ett tag har all tid i världen till våra nära och kära.
Och när bebisen kommer så blir det ju andra bullar med.

Jag har iallafall träffat min mamma typ 5-6 gånger sedan jag blev gravid och det är fasen helt sjukt med tanke på att vi bor i samma stad. Så hon har ju missat typ hela graviditeten ”live” om man säger så.
Självklart har vi pratat i telefon så jag har berättat hur det går och så har hon ju följt vår vardag på bloggen och i vloggar. Men det är ju inte det roligaste att följa sitt första barnbarn så kanske.
Man vill ju vara där och känna och klämma med så därför bestämde vi att ta en söndags brunch vilket var super mysigt!
Men när bebisen kommer så kommer jag ju få lite mer tid att ses och det blir jag ju illa tvungen annars vet jag att hon kommer att leta upp mig och sätta ena handbojan på mig och andra på henne hahah!

Det är så sjukt nu med att magen verkligen växer så himla fort. Det känns som att den bara blir större och större för varje dag och det börjar oroa mig lite hur stor den kommer att vara tillslut haha!
Jag har märkt nu också att det börjar bli lite kämpigt att sätta på sig strumpor och att knyta skorna så jag vill knappt ens veta vart detta kommer att sluta haha!

Comments 14
 • Lottie Lundell

  Så himla mysigt att (äntligen) få rå om dig ett par timmar! Du har helt rätt – när bebisen kommer slipper du mig inte! 😀 <3

  Reply

 • Sofia

  Hej Jonna
  såg ditt inlägg om att du inte fick filma din förlossning. Jag jobbar på förlossningen i Falun och där är det många anhöriga som har med sig egna kameror och filmkameror så det är tillåtet. Men jag tror nog inte att det skulle gå att ta in ett helt film team till förlossningssalen eftersom det är många barnmorskor som inte känner sig bekväma med att bli filmade och kan distraheras av det.
  Hoppas den här kommentera hjälpte dig.

  Reply

 • Emma

  Vart är klänningen ifrån? 🙂

  Reply

 • Viktor Högnäs

  Vad mysigt och för all del gott 🙂 Får hoppas ni får mer tid tillsammans sen iallafall, men det är ju så med ett sådant jobb tyvärr, det är väl nackdelen med jobbet 🙂 Men jobbet leder med massa fördelar 🙂

  Reply

 • Mary

  Vilken vecka är du inne på ? Och när är du beräknad? Själv är jag beräknad den 19 oktober med en liten flicka! Och min mage är inte en stor 😢 och är i vecka 27

  Reply

 • Nathalie

  Vilken snygg tröja vart har du köpt den vi får första barnet 4 veckor förre er och ser fram emot att fortsätta följa er

  Reply

 • Nina

  Vilken fin bebismage du har!! Lycka till med allt!! Kram😊❤️

  Reply

 • Alexandra

  Förstår det är jobbigt att inte träffa familjen så ofta nu under graviditeten, är i samma sits är själv. Beräknad 5 okt har träffat min familj 2 gånger hittills så de har missat allt. Men vi bor 100 mil i från varandra.

  Reply

 • Jeanette

  Du är så sjukt duktig på inredning. Vart hittar Du Dina fina fejk blommor?

  Reply

 • Mandy

  du kanske redan skrivit om det (?) men hur har ni tänkt göra med mamma och pappaledigheten? Jag tänker också med tanke på era typ av jobb, hur det funkar o hur ni tänker?

  Reply

 • MaryCaroline

  Känner lite som du faktiskt. Jag jobbar i butik och kommer hem sent på kvällen och jobbar varannan helg. Man har ju typ aldrig ork eller tid att umgås med andra. Känner också igen det där med att det blir kämpigt att ta på sig strumpor, är som en kamp varje gång 😁

  Reply

 • Sara

  Vart kommer klänningen ifrån?

  Reply

 • Maiken

  Hvor er kjolen din fra ? 🙂

  Reply

 • Mikaela Östlund

  Vart kommer klänningen ifrån? 😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *