Bröllopsdag

Tänk att vi nu har vart gifta i 2 år och det har verkligen vart en berg-och-dalbana men vi har tagit oss igenom allt tillsammans och jag blir förvånad varje gång att vi är så starka tillsammans.
Min soulmate, min bästa vän och ljuset i mitt liv, vad skulle jag göra utan dig?
Jag är verkligen kärare än någonsin och att få leva mitt liv med dig är helt underbart.

Trots allt vi har vart med om så har vi hela livet framför oss och tillsammans kommer vi klara allt.
Snart har vi även vårt mirakel i våra armar och jag förväntar mig inte att vi kommer att bli felfria föräldrar, men det jag vet är att vi kommer att göra allt för att våra barn ska ha det bra och det är det som räknas.

Grattis på våran dag älskling!

Comments 2
 • Viktor Högnäs

  Vad fint! Stort grattis till er!! 😀

  Reply

 • Bella med familj i Västerås

  Grattis till er bröllopsdag i efterskott
  Jag vill bara säga att det finns INGEN absolut INGEN som är den perfekta föräldern. Nu menar jag inte att det var det du skrev men jag vill bara påminna alla era jäkla troll här inne och på youtube att dom är inte perfekta föräldrar vilket dom gärna vill ge sken av. Då dom ska trycka ner både dig och Jocke så långt dom bara kan och gärna lite till när ni ligger ner. Alla gör vi små fel med våra barn men vi lär oss efter vägen. Det finns ingen manual när man får barn utan det är bara att se vad som händer efter vägen med sina misstag man gör. Och sen rättar man till dom och lärt sig något nytt. man kan inte säga att alla barn vill ha det på detta sättet utan erat barn kanske vill ha det på det andra sättet osv osv….
  Ni kommer att göra ett bra jobb med eran tjej och sen ska andra skita i hur NI vill ha det som är bäst för Luna Belle, enklare kan det väl inte bli?
  Tyvärr kommer moraltanterna komma och klaga men jag hoppas för er skull att ni kan kasta det dom säger i toaletten och spola ner hur svårt det kan än vara.

  Många kramar och lycka till på vägen// Bella

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *