Bästa köpet från Wish

Ni alla har ju säkert handlat från ”Wish” iallafall minst en gång, det har iallafall jag gjort flera gånger och därför vet jag att ena beställningen är nått man förväntat sig medan den andra beställningen inte alls ser ut som på bild eller är vad man egentligen beställt.
Sånt har hänt mig flera gånger att jag tex beställt en tröja och hem kommer en trasa som är trasig.
Sån är ju så fruktansvärt tråkigt även om priset på produkten är väldigt låg.

Jag har iallafall inte beställt något där ifrån sen jag beställde en gravidkudde för 300kr och fick någon slags avgift att betala extra till postnord på ca 100kr och sedan så fick jag aldrig paketet ändå utan då stod det att det hade skickats tillbaka. Så jag fick varken produkten eller pengarna tillbaka.
Då kände jag bara ”nae jag skippar att beställa nått mer där ifrån”.
Men det tog inte många månader innan jag gick in i appen och såg massor med hårassessorer till bebis som var SÅÅ SÖTA på bild så jag tänkte att jag skulle beställa hem det och dessutom var dom billiga så för mig gjorde det inte så mycket om dom inte kom då summan inte alls blev mycket.
Nu har dom kommit och jag är verkligen jätte nöjd!! Hårbanden är precis som på bild om inte finare till och med och kvaliteten på dom är jätte bra!! JAG ÄSLKAR DOM!!
Dock så har jag ju inte testat dom på någon än men dom var verkligen jätte söta!

Vad är ert bästa och sämsta köp från Wish?

Comments 4
 • Alma

  Köpte en sån där hundtröja från wish där det står adidogs. Bra kvalitet på tröjan, bara att min hund hatade den! På sett så var det ett dåligt köp! Så fina hårband till dottern ni köpt!<3

  Reply

 • Alexandra

  Jag slutade handla på Wish när postnord la på avgiften typ 75 kr per paket bara för att hantera de. Men innan dess köpte jag massa pyssel grejer👌🏼 Så kul och mycket billigare än i Sverige.

  Reply

 • Linda Björkberg

  Skriv till Wish supporten så får du pengarna tillbaka Jonna. Det har jag fått varje gång det hänt 🙂 Vad fin din bebismage är 😍

  Reply

  • Anna

   Håller med ovanstående ☝️ gå in på orderhistoriken i appen och tryck in att du inte fick produkten så får du pengarna tillbaka. Dom senaste 6 gångerna jag beställt där ifrån så har paketen inte kommit fram men jag har fått pengarna tillbaka varje gång 😊

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *