kvällsutflykt

När vi inte jobbar på kvällarna så blir vi ganska lätt rastlösa även om det är skönt att bara slappa och ta vara på tiden så vi bestämde oss för en kvällsutflykt till sommarstaden Söderköping med Tobbe och Melissa. Självklart så blev det ett besök på glassbaren Smultronstället, vad annars? 😉
Det är ju faktiskt till och med andra gången för mig där i år hehe.
Denna gång testade jag på någon glass med brownie i och knäckglass och en massa annat.
Jag tyckte dock att det blev lite för mycket choklad och för ”mäktigt”, jag är ju egentligen en frukt-tjej eller en sorbe-tjej. Men jag ville testa nått nytt och nu har jag gjort det haha!
Den var god men det blev inte min favorit helt enkelt, men ni som såg min glads från förra gången jag var där, uj uj uj den k**llade i munnen!!!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *