Älsklingar just nu!

Jag har ju tjatat om mina svullna fötter ett bra tag nu och alla har sagt att jag borde skaffa ett par foppatofflor men jag har aldrig tagit tummen ur och gjort det.
Så Danjal tröttnade väl på mitt tjat, för han kom nämligen med ett par till mig häromdagen och jag trodde verkligen aldrig att det skulle vara en sån HÄR stor skillnad på ”vanliga” skor och foppa.
Självklart trodde jag att det skulle vara skönare att gå i foppa men att det skulle göra sån skillnad var jag verkligen inte beredd på.
Vilka jäkla skor alltså!! Skit fula men jäklar vad dom räddar mina dagar!!

Länge leve Foppatofflan!!


Comments 7
 • Rebecka

  Rekomenderar dig att köpa birkenstock istället, bättre för rygg & knän & sååå sköna (snyggare) 😍😂

  Reply

 • Josefine

  Jag älskar foppatofflor och har levt i mina under graviditeten nu går jag barfota och vill inte ha vanliga skor, så tofflorna får fortsätta funka 😉

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Lina Holgersson

  Vet att det är olika för alla oss gravida. Men jag har märkt att om det är någon dag jag suttit mer stilla än vanligt så får jag lite lätt svullna fötter och ben. Men dagar jag går långa promenader, tränar lite och så, så får jag inte svullna ben eller fötter alls. Har knappt haft problem med det förutom om jag varit stilla mycket under en dag eller gjort något i samma position under en längre tid. Frågade om det också och det stämmer att det blir bättre av att röra sig regelbundet. Men det är ju olika för alla och jag vet inte hur mycket du rör på dig. Men om du inte har testat kanske du ska prova. För jag tyckte det kändes sjukt obehagligt en dag när mina ben väl blev svullna.

  Reply

 • Anna

  Åh vad skönt att det funkade och att du fick lite avlastning för fötterna, måste vara superjobbigt i denna hetta! För övrig ser du helt fantastisk ut, och jag tror bebisen mår toppen där inne trots eventuell stress. Den kärleken man ser mellan dig och Jocke och bebisen övervinner all stress i världen, det är jag helt säker på❤

  Reply

 • Ebba

  Lägg fötterna i högläge varje kväll eller så fort du sitter å vilar är jättebra mot svullna fötter och minskar risken för proppar osv!

  Reply

 • Ebba

  Lägg fötterna i högläge på kvällarna eller så fort du får en stund över att vila jättebra mot svullna fötter och minskar risken för proppar osv!

  Reply

 • ToT

  Hej!

  Foppat.. är bra men jag tänkte fråga om ni kommer att göra lite mindre kläder, Small är på tok för stort för barnen som bara ska ha kläderna. Vore ganska bra om det gick att göra dom i lite mindre stl också. Åtminstone i XS för jag ger mig den på att nästa omgång kommer det att finnas nått som önskas såklart. Hoppas ni kan fixa det. Skulle vara toppen. Du skulle ju kunna göra en kollektion med lite fina tjejkläder som idé, typ t-shirts, kortbyxor, tights. Vore superkul..

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *