Vad tänkte jag med?

Ibland blir jag så jäkla trött på mig själv när jag tror att jag kan vara värsta superwoman och klara allt under en graviditet. Att ta tag i hela uterummet på en och samma dag var det dummaste jag kunde göra och det är väldigt lätt att vara efterklok men ja det fick jag ju känna på idag!
Jag har alltså vart sängliggandes i stort sätt hela dagen förutom när jag gått på toa eller ätit så klart.

Jag är totalt öm i hela kroppen så att det känns som att hela jag är ett enda stort blåmärke.
Det gör till och med ont att ligga ner.
Mina fötter ska vi inte ens prata om. Jag vill GRÅTA när jag ska ta dom 10 stegen till toaletten för att kissa. Det är helt sjukt att jag knappt ens vilade igår när jag gjorde hela jäkla uterummet…
Och i den extrema värmen med så blir ju uterummet som ett växthus med alla glasdörrar.
Så idag fick det bli alvedon och gnällande i sängen och jag hoppas att jag lärt mig nått av detta och att jag kanske lyssnar på min kropp nästa gång och att jag kanske inte ska gå all in när det gäller sånna här saker utan att jag kanske helt enkelt ska ta lite fler pauser eller dela upp det på flera dagar…

 

Comment 01
  • Lisa

    Åh, du har gravidbakfylla! Brukade få det. Fick det dagen efter om jag hållit igång för mkt dagen innan. Skittrött, ont och orkade ingenting 😂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *