verkliga drömmar

Ni vet när man är mitt uppe i en dröm och någon i verkligheten tex börjar prata och man liksom får in det i drömmen, förstår ni hur jag menar?
Jag tycker att sånt är så läskigt och förvirrande för när man vaknar så är man helt borta i huvudet och man förstår inte riktigt vad som hänt eller vart man är.
Det hände iallafall mig inatt med bebisen.
Under graviditeten så drömmer jag extremt mycket och oftast så handlar det på något sätt om bebisen. Att jag tex ska föda, att bebisen är en Alien, att det händer en olycka och att vi förlorar vårt barn eller att barnet är jätte bossig och tar över hela vårt hem.
Ja ni hör ju och det där är bara några få drömmar jag drömt.

Inatt så drömde jag iallafall att jag var gravid och att vi var utomlands och besökte massor med platser överallt i världen. Jag drömde inte så mycket om just bebisen men jag var gravid och hade en stor mage i drömmen. Och mitt i allt när vi var på vår lyckliga resa så börjar magen bli jätte konstig och bara blir större och större och att det som är där inne bara hoppas omkring och typ försöker att ta sig ut ur magen genom att slita sig ut ur naveln.
Samtidigt som jag drömmer detta så vaknar jag lite sakta men säkert och märker alltså att hela min mage rör sig åt alla håll och kanter.
Det var alltså lilla bebisen som väckte mamma med sin morgongympa och av det så drömde jag att det var ett monster i magen som försökte ta sig ut haha!

Drömmar kan vara sååå skumma alltså!!
Har ni vart med om det någon gång att nått händer i verkligheten så att det kommer in i drömmen helt plötsligt?

Comments 2
 • ToT

  Det är faktiskt en ganska vanlig företeelse, bla om kroppen behöver röra på sig, tex jag drömde att jag bröt armarna, dom gick bokstavligen av och det sprutade blod överallt, riktigt läskig sak så jag vaknade och hade legat så armarna var bortdomnade så nånstans i vårt undermedvetna så fungerar hjärnan fast vi sover, både att sortera det vi varit med om under vaken tid samt det som händer under natten. Drömmen i sig kan vara en blandning av vad som hänt och lite sjuka saker. Fantastisk hjärna vi har.

  Reply

 • Josefine

  Drömmar kan verkligen handla om vad som helst under graviditeten 🙈

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *