Äntligen fick jag följa med!

Äntligen så fick jag följa med på en av Jockes spelning igen!
Han är väldigt noga med att jag inte ska följa med om det är för långt att åka, om det är för mycket av stökiga och fulla personer eller om det är trångt.
Han är väldigt mån om mig och bebis och det är något jag verkligen uppskattar även om jag hade velat följa med på alla spelningar då det inte finns något jag blir mer stolt över än att se honom på scen.

Denna gång var spelningen i Rättvik och jag har faktiskt aldrig varit där tidigare. Jag sov typ hela resan upp då jag är så sjukt matt just nu och när vi kom till hotellet för att sova på riktigt så var det för varmt inne i rummet så det gick knappt att somna ens. Så jag låg vaken och tittade på tv och kollade in bebissaker på telefonen.

Frukosten var god och vi åkte iväg tidigt till scenen för soundcheck och sedan lunch.
Det bjöds på en super god buffé men jag satte ett stort fiskben i halsen så jag fick panik haha…
Men jag lever ju så det kunde gått värre.
Spelningen gick iallafall superbra och det var kul att se honom rocka loss igen!
Detta var även sista spelningen för ett tag så nu får jag ha honom hemma ett tag igen, UNDERBART!!

 

Comments 9
 • Niobarnsmamman

  Så här har mina händer dett ut massor av gånger och ibland också fötterna. Speciellt när jag har varit höggravid sommartid men även nån gång när det har varit jättevarmt och jag har motionerat eller jobbat hårt. Det är vätska som samlas. Det är väldigt svårt att undvika när man har anlag att samla vätska men om man vilar en kvart med fötterna i högläge några ggr per dag så brukar det bli bättre. Får man bort lite av vätskan dagtid så behöver man ju inte heller springa på wc hela nätterna. Då jag har fött mina barn brukar jag äntligen slippa all extra vätska. De första dygnen brukar jag kissa massor men ibland har det tagit ett par veckor innan all svullnad är borta. Lite privat information kanske, men jag vet många som har undrat över de här sakerna när de själva har varit gravida och fött barn.

  Reply

 • Niobarnsmamman

  Så här har mina händer sett ut massor av gånger och ibland också fötterna. Speciellt när jag har varit höggravid sommartid men även nån gång när det har varit jättevarmt och jag har motionerat eller jobbat hårt. Det är vätska som samlas. Det är väldigt svårt att undvika när man har anlag att samla vätska men om man vilar en kvart med fötterna i högläge några ggr per dag så brukar det bli bättre. Får man bort lite av vätskan dagtid så behöver man ju inte heller springa på wc hela nätterna. Då jag har fött mina barn brukar jag äntligen slippa all extra vätska. De första dygnen brukar jag kissa massor men ibland har det tagit ett par veckor innan all svullnad är borta. Lite privat information kanske, men jag vet många som har undrat över de här sakerna när de själva har varit gravida och fött barn.

  Reply

 • Viktor Högnäs

  Rättvik, då är ni ju här i trakterna haha! Eller var rättare sagt kanske! Fiskben är ju det läskigaste som finns att stoppa i munnen haha, fastnar jämt på bredden i halsen, ALLTID! haha!

  Reply

 • Tuula Wegelius

  Underbar make du har.! Han gör helt rätt! Jag är Luddes mormor, och han är sju år och väntar o väntar på er lilla bebis. (Tror han har en ”crusch” on you). Så mormor håller honom uppdaterad. Så kul att ni vill dela med er av ert ”ändå” privata liv, till mitt älskade barnbarns förtjusning!

  Reply

 • Bellan

  Men asså va fan SHIIITTTT vilken Mardröm att Sätta sånt Ben i Halseennn !!!!!!!!!!!!. Jag åt Fiskrätt i förrgår å Hade inte en Tanke på den Rädslan att få Ben så i Halsen. Nu kommer ja få Tankar om det Däremot. Hur lyckades du få ut det ???!!! hmm det undrar jag.

  Reply

 • A

  hej, har du något drömjobb som du skulle vilja jobba med eller är det youtube? 🙂

  Reply

 • Helia

  vad ska ni göra med problemet. Ska ni bara sluta men youtobe eller. Om inte ni fattar så menar jag problemet med dom 400 000 ni har blivit Stämda på. Riktigt tråkiga nyheter men jag undrar bara vad ni ska göra åt det. För jag älskar att kolla på era vidios.❤️

  Reply

 • Bellan

  Dom kam väl filma sig själva utanför huset i alla fall ? 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *