Underlättar min vardag!

Jag är som hundarna just nu, helt död på dagen när solen är uppe och när det börjar bli lite svalare så kommer jag och hundarna igång och kan leka och göra nytta.
Men att stå och laga mat till alla i ett kök där det redan är 30 grader är kämpigt så därför bestämde jag mig för att göra lite matlådor till mig (Jocke är för kräsen för att äta detta).
Så slipper jag iallafall tänka på att jag ska laga flera olika maträtter beroende på vad alla är sugna på. Och eftersom att alla äter olika.
Jag gjorde torsk, ägg, stuvad spenat, och broccoli och det är ju sånt jag verkligen älskar så denna matlåda är perfekt för mig! MUMS!

Då har jag bara grabbarnas mat att laga och dom vill oftast äta något lätt så det går fort.
Varför har jag inte tänkt på matlådor förut, så smidigt ju! Och gott!!

Comments 10
 • D

  Vilken vecka är du i nu i graviditeten, vill följa din graviditet och skulle vara kul om du börjar med vecka för vecka videos igen eller om du gör ett blogginlägg varje vecka

  Reply

 • Fanny

  smart, synd att dom andra är kräsna bara 😂

  Reply

 • Linda.

  Har hört att man aldrig ska värma om spenat för att det är farligt, vet dock inte om de stämmer. Men värt att kolla upp kanske🌸🌸 skönt med matlådor, bara ta fram o sätta sig🙂 gör och frys in så du har när bebis kommer. Då prioriterar man inte maten på samma sätt men ändå behöver man äta för att orka o för mjölken och så.

  Reply

  • S

   Ja… Något är det med spenat… Om det är så att man inte skall frysa in den igen efter tillagningen och sen värma upp igen…
   Men annars så är det väl rätt vanligt att folk värmer lunchlåda med spenat i maträtten….

   Reply

 • Ronja

  Det är supersmidigt, tänk bara på att inte värma din mat i plastlådorna då de släpper från sig ”gifter” när de blir varma som inte är bra för bebisen.

  Förvara maten i plastlådor går bra, men lägg över på tallrik innan du värmer, alt. köp glaslådor på typ ÖB som tål att både frysas och värmas 🙂 Är själv i vecka 27 och har matlådor på jobbet, så har köpt glaslådor nu.

  Reply

 • Jessica

  Ser himla gott ut!! Fryser du eller förvarar du i kylen, hur länge håller det isf? Äter du det kallt eller varmt? Tänkte främst på ägghalvorna. 😊

  Reply

 • mara

  varför kan killarna inte laga sin egen mat?

  Reply

  • mrslundell Post author

   För att vi har olika sysslor här hemma och deras sysslor är att arbeta på övervåningen tills bebis kommer och mina sysslor är att laga mat bland annat 🙂

   Reply

 • Rebecka

  Det är toppen att ha massa olika matlådor i frysen till bebis kommer. Slippa tänka på mat när man har en ny att lära känna.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *