Semester

Jag antar att dom flesta av er redan haft er efterlängtade semester nu?
Jag tänkte lite på häromdagen vad folk egentligen gör på sin semester.
Vissa vill vara överallt och göra så mycket som möjligt medan andra vill sova ut och bara slappa hemma och njuta av lugnet.
Jag är nog lite av varje där kan jag känna. Jag skulle inte kunna bara vara hemma och ta det lugnt för då blir jag alldeles för rastlös.
Men jag skulle heller inte kunna vara iväg hela tiden. Jag vill nog ha lite av varje.
Kanske några dagar där jag bara ligger hemma och kollar serier och sedan några dagar där jag åker iväg och utforskar någonting.

Vad har ni gjort på er semester och hur hade ni helst spenderat den? 🙂

Comments 6
 • Emma

  Jag börjar om på måndag 13/8 😫😫.
  Min semester har varit riktigt bra!,
  Varit 4 dagar i Stockholm, o sen bara mått gått o njutit 😄

  Reply

 • Johanna

  Jag har också bf 16/10 så det är roligt att följa dig! Under semestern har jag och min man mest tagit det lugnt. Gjort små utflykter kring där vi bor och hälsat på bekanta i deras sommarstugor och BADAT!! Stan har inte lockar oss alls denna sommar.

  Reply

 • Bella med familj i Västerås

  Vi har slappat och slöat förutom nu i helgen som var 3-5 aug då var vi i Göteborg. Vi spanade efter om vi kunde se Joz men icke sa nicke, han höll sig borta från oss hahahahaha
  Hade varit kul att träffa honom och självklart er med. Jag har min sista semestervecka nu och sen är det dags att börja jobba igen och jag vill nog ha semester efter semestern tror jag 😉 Kram

  Reply

 • Maria

  Jag jobbar inom skolan och har varit ledig hela sommaren😃. Fantastiskt skönt och vi har varit på semester i Norrköping 😍 jag och min son spanade förebild efter er men icke sa Nicke 😊

  Reply

 • MaryCaroline

  Jag har semester nu, sedan 27 september. 5 veckor har jag, därefter ska jag vara föräldraledig så det blir riktigt långledigt 🙂 Kommer inte jobba förrän i april 2020 😁 Vanligtvis brukar vi åka och hälsa på sambon familj i Iran under semestern, men eftersom jag är gravid nu blir det inte att åka. Jag orkar inte med sånt. Räcker att vi under senaste veckan varit över till Finland för att gå på sambons kusins bröllop och hälsa på de av hans släkt som bor där. Annars är det bara att vara hemma och vila och pyssla som gäller 🙂 Vi har ju precis köpt hus också så idag har vårt nya golv kommit, får se när det ska läggas så man kan pyssla färdigt sen 🙂

  Reply

 • S

  Jag är rätt bra på att ta det lugnt till vardags, och har lätt att slappna av efter jobbet. Sen trivs jag även bra med jobbet där det oftast är ett bra tempo att jobba i.
  Så jag vill helst ut och uppleva saker när jag har semester och inte bara va hemma och sega. I år har jag än så länge haft 2.5v ledigt och då var vi ute och tutade i Europa i bil. Sen blir det en semester till Italien en vecka i höst

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *