Sötaste ever!

Något som är bland det sötaste jag vet är bebiskläder med ”öron”. Det kan vara allt ifrån björnöron, kaninöron, musöron osv bara det är öron!
Hur det kan bli så gulligt har jag ingen aning om men jag är verkligen en sucker för det.
Jag kan på riktigt bli helt tårögd när jag ser en bebis med ett sånt plagg.
Larvigt jag vet, men så är det haha!

Konstigt nog så har jag typ bara 2 eller 3 plagg med öron till vår bebis än så länge, men jag hoppas på att det blir fler!

Något som också står högt på min sötast-ever-bebis-lista är tights med ”ankrumpa”.
Tänk er en bebis med en fluffig blöja och ett par byxor med volanger på rumpan, HERREGUUD så sött!

Vad är det gulligaste ni vet gällande bebiskläder?

 

Comments 3
 • Niobarnsmamman

  Jag gillar också volanger väldigt mycket. Jag gillar att klä mina flickor väldigt flickigt och vissa får säkert rysningar av det. Men kläder och uppfostran är inte samma sak. Min äldsta dotter är nu 21 och min yngsta snart två. Och så har jag tre döttrar däremellan och fyra pojkar. Och alla är de självständiga och duktiga barn. När de är äldre får de bestämma själva men när de är små så väljer jag och då blir det v mycket klänningar och volanger till flickorna och ganska pojkigt till pojkarna. Dock inte speciellt tufft, det är inte min stil, även om det också kan vara sött.

  Reply

 • MaryCaroline

  Öron är ju hur gulligt som helst 🙂 Volanger har jag aldrig varit speciellt mycket för. Däremot kläder med gulliga tryck på, helst gulliga djur 🙂

  Reply

 • Mandy

  Jag älskar Newbie (by Kappahl) för flickor!!! Älskar typ alla kläder i dte märket!!!
  jag är själv inte så tjejig o trivs verkligen inte i klänningar eller kjol, men har köpt massor av klänningar till min kommande dotter! =) jag tycker de är så söta! när hon är så liten så kan jag klä henne så, sen får hon välja själv när hon är gammal nog =)

  dock har jag lte svårt för öron och munnar/tungor o sånt på kläder. får inte va för mkt mönster heller! gillar tex INTE mini rodini!!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *