myspromenader

Eftersom att det är så jobbigt för både mig och hundarna att vara ute i solen under dagarna så gör vi ju bara det som måste göras och sedan in igen och sen tar vi alla och går långa promenader på kvällarna, något jag verkligen uppskattar!
Det är för det första väldigt skönt ute då och inte alls lika varmt på asfalten för hundarna och så är det väldigt kul att utforska området där vi bor.
Vi går aldrig på samma ställen utan vi hittar alltid nya vägar och områden att gå i vilket är som ett äventyr i sig och så är det ju väldigt trevligt med egentid och mysiga promenader med familjen.

Jag hade dock önskat att bebis låg i en vagn underpromenaderna då det emellan åt gör väldigt ont att gå och sen går man ju i 1km/h med haha! Och ändå flåsa man mer än vad hundarna gör haha 😉

Snart är det väl dags att ta med vagnarna ut på promenad för att testköra dom lite och se lite hur dom är i vardagen för det är ju bland annat just här dom kommer att rulla fram.
Wow, jag kan knappt ens fatta att vårt lilla mirakel kommer att ligga i vagnen och jollra Unde våra familjepromenader?!? Så sjukt!!

Comments 4
 • Langett

  Ängel kan väl få åka vagn? 🙂

  Jag undrar så var t-shirten Joakim har på sig kommer ifrån…

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hon klarar av att gå hon har massor med muskler, men hade hon fått välja själv så hade hon garanterat hellre åkt vagn eller blivit buren haha! Jag vet faktiskt inte vart den är ifrån :O

   Reply

 • Malou

  Jag längtade efter promenader med vagnen o gör fortfarande. Efter 3 månader så hatar han fortfarande vagnen.. Han hatar att ligga ner överhuvudtaget 🙈😂 hoppas att er prinsessa gillar den, de är ju så mysigt 😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *