Det kryper överallt!!

Jag vet nu någonting som jag är väldigt rädd för. Okej jag skriker inte direkt när jag ser en men jag får panik och bara ryser i hela kroppen.
Nämligen FÄSTINGAR!! Fyyy vad äckliga dom är!!!
Jag har haft turen att bara haft en enda fästing som suttit fast på mig under hela min livstid och tack gode gud för det!! Men där emot så har ju hundarna haft noga stycken varje sommar.
Det har inte vart extremt då vi använt oss av olika medel och liknande för att hålla dom borta men det har alltid vart någon liten djävel som fastnat ändå.

Hur som helst så var vår senaste kvällspromenad i skogen och när vi kom hem så blev det kvällsmat och sedan läggdags. Som vanligt så vaknar jag på natten ett X antal gånger och går in på toaletten för att kissa. Det kliade till lite på ryggen så jag kliar och sedan tittade jag på min hand och ser en äcklig liten fästing!!! USCH USCH USCH!! Jag kunde typ inte somna om efter det då det kliade på heeeela min kopp så jag hoppade in i duschen och skrubbade den men det hjälpte inte.
Jag lyckades somna en liten stund iallafall med det har fortsatt att kännas som att det kryllar av fästingar på min kropp sen dess och jag får verkligen panik av det.
Jag är ju inte direkt så smidig som gravid att jag kan titta överallt på koppen om det sitter någon där heller.

Tänk att ett sånt litet ”djur” kan vara så fruktansvärt äckligt….

Comments 3
 • Langett

  Usch för fästingar, inte ens fåglarna vill ha dem. Jag var i Stockholms skärgård för några år sen. Jag kollade över och sopade bort en massa fästingar på killen och hans son men ingen kollade mig. Jag fick borrelia efter ett bett på ryggen. Se till att Jocke hjälper till och kollar dig.

  Reply

 • Annelie

  Lätt hänt när man har 3 hundar i samma säng..

  Reply

  • mrslundell Post author

   Ja det är ju det, dock rodde jag att det skulle hänt fler än en gång då vi haft hundarna i sängen i hela mitt liv. Men någon gång ska väl var den första haha 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *