Besök hos barnmorskan

Så där då ha vi äntligen vart på besök hos barnmorskan och alla tester såg bra ut så det var väldigt skönt. Vi väntar dock på ett provsvar om levern fortfarande men det skulle ta ett tag.
Jag har fått någon medicin mot klåda, jag vet dock inte vad den hette då jag inte hämtat ut den än men det kan jag skriva om när jag vet! 🙂

Magen växer som den ska och bebis följer kurvan. Jag har hittills gått upp 10kg men jag tror faktiskt att jag gått ner lite då jag inte alls är lika svullen länge, men det kan ju ha med att göra att det inte ä lika varmt ute längre. Jag känner mig lite mer rörlig iallafall så det är skönt.
Även om jag är helt jävla matt och det känns som att jag skulle kunna sova enda fram till födseln utan problem. Tyvärr så har vi ju lite att stå i tills dess annars hade det vet väldigt skönt! 😉

Vecka 31 nu, bara 9 veckor kvar till BF!

Comments 13
 • Johanna

  Wow vad vacker du är ! Du klär verkligen i den där bebismagen😍
  Längtar så tills det blir våran tur (fick tyvärr missfall i v12) skam den som ger sig .
  Stor kram till dig/er

  Reply

  • mrslundell Post author

   Tack snälla! <3 usch jag beklagar 🙁 Hoppas det går vägen för er, vi håller alla tummar och tassar vi har här hemma! <3

   Reply

 • Marielle

  Så himla vacker du är med magen 🙂

  Reply

 • Linda H

  Fina du <3
  Ska bli så kul o se och läsa din blogg framöver när den lille är ute 🙂 Så spännande.

  Längtar själv till man har en liten 🙂

  Reply

 • Sofie F

  Du är så vacker😍 ser så mycket framemot att följa eran resa med bebisen ❤️ Ni kommer bli dom finaste & snällaste föräldrarna 💜

  Reply

 • Sofie

  Du är så vacker! Ska bli så kul att få följa eran resa som föräldrar, ni kommer bli dom bästa och finaste föräldrarna 💜 Många kramar till dig❤️

  Reply

 • ramona

  Du är så fin Jonna 🙂 Oj är ni redan i vecka 31, vad fort det går. Mina 3 raringar kom i vecka 36 alla tre, precis på dagen. Mådde bra och vi fick åka hem <3 Dom var små bara 😉 Hoppas du hinner ta hand om dig trots allt runtom nu <3

  Reply

 • MaryCaroline

  Tiden går så sjukt fort! 🙂 Vi har 9,5 vecka kvar till BF, och tänk allt man ska göra fram till bebisen kommer 😮 Montera sängen och bädda den och tvätta alla bebiskläder som ligger sparade i gömmorna. Har inte haft ork alls till det, känner mig också helt jäkla matt alltså. Värmen som varit har väl tagit hjälpt till att ta kål på oss. Aja, de här veckorna som är kvar kommer nog bara flyga iväg de också 🙂

  Reply

 • Linnea

  Fina du Jonna Lundell.
  Veckorna bara rusar i väg, snart har ni eran efter längtade bebis hos er snart snart 😊👶🏼
  Luna-Bell 👶🏼

  http://loppanlinnea.blogg.se/

  Reply

 • Sandra SG

  Så vacker! Älskar gravidbilder, så mysigt. Saknar tiden jag var gravid! Nu vill man ha en till 😍

  Reply

 • Malou

  Åh jag hade också klåda över hela kroppen o speciellt magen 😩😩😩 ficn medicin också, men om de kliar på fötter och handflator så ska man väl akta sig så de inte är levern har jag för mig 🤔 åh de sista 2 veckorna gick ja nog upp 1kg varje vecka.. Så svullen gjorde ont att ha på foppisarna. Man är så snygg som gravid haha jag hade rosa foppatoffler hela min graviditet tror jag, men glad att ja gick upp 13 kg de tappade jag på en vecka. Åh så kul att följa er resa 😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *