Spöken på rummet?

Denna dag spenderas på hotellrummet i Sundsvall medan Jocke är i studion och skapar magi.
Jag var vart och köpt lite godis på hemmakväll och även JULMUST faktiskt som jag tänkte götta mig med framför en film eller serie. För det regnar ganska rejält ute så jag är inte så sugen på att strosa omkring med foppatofflor i regnet haha…

Jag vet att jag har skrivit om det förut men nu skriver jag det igen.
Jag tror nämligen att det spökar på Elite hotell som vi bor på här i Sundsvall.
Det är bara något som verkligen känns konstigt varje gång man går in i ett rum här.
Det har ju aldrig hänt något läskigt eller så, så jag är ju van att få den känslan här men idag när vi checkade in så var Danjals tjej med till detta hotell för första gången och hon sa direkt när hon kom in i deras rum att det var nått som inte stod rätt till.
Det går inte att förklara vad men man känner verkligen nått direkt när man går innanför dörren till rummen.
Så lite läskigt är det faktiskt att vara själv här. Men just nu är jag för trött för att bry mig haha!

 

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *