Sammandragningar och signera böcker

Idag har jag signerat några tusen av mina böcker och alltså wow… Det har nog vart det jobbigaste jag gjort under hela graviditeten. Dels för att jag var puckat nog att inte ta så många pauser och passa på att röra på mig utan att jag satt still på en obekväm stol i flera flera timmar.
Men också för att jag fick sammandragningar hela tiden till slut.
Annars brukar jag få det någon gång i bland men idag kom det flera gånger och blev bara tätare och tätare. Gjorde ont gjorde det med så ett tag tänkte jag bara ”Säg inte att detta är förverkar, du får inte komma nu!!”
Jag hade verkligen inte vart redo om bebis hade kommit nu med tanke på att jag har flera tusen böcker kvar att signera och att Jocke är på en annan ort och jag har ännu inte packat BB-väskan…

Nu är jag super trött och har extremt ont i min rygg så dags att försöka sova och hoppas på att jag får lite energi till att skriva klart böckerna imorgon!

Comments 6
 • Annapanna

  Varifrån kommer den fina pyjamasen du hade när du signerade böckerna?
  Stort lycka till med förlossning och bebis!

  Reply

 • Linda

  Riktigt bra kämpat❤️För en hög gravid. ❤️❤️ Du får vila mkt och ta väl hand om dig. Jag brukar oxå bli deprimerad på hösten men påverkas mkt av vädret av någon konstig anledning. Skönt ni har er lila bebis till hösten så slipper du må dåligt. Stor kram

  Reply

 • Ulle Andersson

  Idag fick jag boken och jag LÄNGTAR att få börja läsa den. De ska vara du eller Jocke för att jag ska läsa böcker. Du gjorde det så bra som signerade SÅ MÅNGA böcker helt galet. Jag lider inte av PMS men med en annan tuff sjukdom som ger mig fruktansvärda smärtor dygnet runt och kan verkligen känna igen den sköna känsla när man äntligen får svaret vad som är FEL även fast jag kommer få leva med det här hela livet så vet jag VARFÖR stor KRAM från Ulle

  Reply

 • Julia berg

  Fick hem din signerade bok här om dagen och har börjat läsa den. Den är otroligt lärorik och så bra! Du ska vara så stolt och ett stort plus att du tar upp det här med pms, det är så viktigt att prata om det! Jag lider själv inte av pms men kan ändå känna igen mig lite eftersom jag har adhd och har problem med att ibland kontrollera mitt humör.

  Reply

 • Janette

  Fick hem min bok här om dagen, sträck läste 50 sidor sen tvingade jag mig själv att sluta läsa för jag inte vill att den ska ta slut 😂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *