Värsta till det bästa

Nu kan man väl ändå säga att hösten är här?

Jag brukar i vanliga fall verkligen HATA hösten då jag av någon anledning alltid blir deprimerad och bara mår allmänt dåligt.
Men just denna höst vet jag redan nu kommer bli allt annat än mörk och dyster.
Denna höst har jag längtat efter i flera månader och det är då vi äntligen kommer att träffa vårt lilla mirakel!
Så skönt ändå att hon kommer på just den årstiden som jag brukar vara som mest deprimerad för då kommer jag ju ha annat att tänka på och inte ens ha tid till att vara deprimerad.

Jag ser framför mig att hela familjen sitter i uterummet med brasan tänd och bara myser!

Vilken är eran årstid som ni tycker minst om och varför?

Comments 12
 • Mandy

  Åh va fint där med soffan! (har en likadan i samma färg o allt! )

  Jo, men precis, visst kan man ändra sig och er lilla anledning till dte i år är ju självklar! Hösten kommer ju betyda nåt speciellt för er hela livet ut nu! =) Kram!

  Reply

 • Moa

  För mig är det också hösten, jag lider av årstidbunden/höst deppression och har haft det i 4 år nu och det är piss, ska egentligen gå 2:a året på gymnasiet, men pga min deppresion så valde jag att börja om då jag mådde så dåligt förra hösten…

  Reply

 • Elin Forslund

  Jag hatar november månad den är så mörk och dyster, och är så lång och kall man ser liksom aldrig ljus under november det är mörkt när man ska gå till skolan mörkt när man kommer hem

  Reply

 • Josefine

  Ja, som ni har längtat och väntat 😍

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Ramona

  Förstår ni längtar 💞💞 jag gillar hösten med
  Tända ljus, tjockare tröjor, te, filtar ja allt sånt.
  Hoppas på en solig höst 🙏 när är det beräknat
  hon ska komma?
  Vintern är för lång tycker jag, mysigt fram till
  jul som jag verkligen älskar by the way men
  sen räcker det 😂😂 ta hand om dig fina 💞

  Reply

 • ToT

  Älskar våren, då vet man att det snart är sommar, träden blir finare och finare, naturen blir till liv, älskar sommaren med värmen men även om det regnar och man får sitta inne och mysa, men framförallt värmen och att just naturen är så fin, hösten är ljuvlig, det börjar bli mörkt på kvällarna, man får tända lampor och ljus, och även här är det vackert innan alla löv är borta, sen vinterhelvetet kan jag slippa helt utom december då julen är som jag också älskar men okt,nov, om dom är kalla hatar jag, jan-mars hatar jag ännu mer/mest, april, då börjar livet igen. Finns inget värre än kyla.

  Reply

 • Mikaela

  Fina fina Jonna och Jocke, jag lär väl säkert vara en av era äldsta tittare (26år). Jag började kolla på era klipp för några år sedan när då jag flyttade till Nederländerna och kände mig väldigt ensam – genom att ha era klipp på tvn fick det mig att känna mig mindre ensam då det kändes som att jag alltid hade vänner i närheten. Jag kollade precis på senaste video ’Till vår älskade Lunabell’ och nu sitter jag här och gråter för att jag verkligen känner så starkt med er och allt vad ni båda har genomgått. Jag ville egentligen bara säga att ni kommer bli de bästa föräldrarna till er lilla lilla dotter som kommer om några veckor. Glöm aldrig att Ni vet vad som är bäst för henne och skit i vad andra säger som ändå inte vill ert bästa.

  Jag längtar tills jag åker hem till Sverige och hälsar på så att jah kan köpa din bok Jonna, det ska bli intressant att läsa den <3

  Tusen kramar till er båda.

  Reply

 • Sofie

  Min värsta årstid är vintern, mellan januari-mars är dem värsta. Men det blir nog annorlunda för mig med. För i slutet av januari/ början av februari kommer min & sambos lilla mini till världe. Känns som denna vintern kommer bli den bästa.

  Reply

 • Ulle Andersson

  Jag gillar inte Januari. Julen är över och det är långt till sommaren. Jag ser också framemot att ni äntligen ska få eran älskade efterlängtade Lunabell ❤️För 16år sedan fick vi vårat mirakel efter 7års kamp med missfall och sjukdom. Sjukdomen får jag fortfarande leva med men som Mamma åt idag världens härligaste 16åriga kille Leo. Då kunde jag aldrig gissa att jag idag skulle vara karting Mamma och heja och hålla tummarna när han kör och tävlar i över 100km/h på Sveriges kartingbanor. Men jag älskar varje sekund av att vara Mamma och jag är så glad att du och Jocke äntligen ska få leva de livet som STOLTA föräldrar kram från Ulle

  Reply

 • Niki

  Definitivt vintern! Så lång och mörk 😫

  Hösten är mysig tycker jag, med levande ljus, té och stora halsdukar! Våren är underbar när den långa vintern äntligen är över och sommarn är på väg 🙌🏼

  Reply

 • Fanny

  Skull nog säga att jag älskar alla årstider men jag gillar inte tiden mellan vintern och våren där snön smälter och allt är grått och skittrist😂

  Reply

 • Alma

  Väntar själv mitt första barn i december så ser jättemycket fram emot hösten/vintern. Annars är sommarn min favorit-årstid!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *