Mödravården

Nu har vi vart på kontroll på mödravården igen och jag har fått ännu en medicin som jag ska testa mot min klåda, jag hoppas att den hjälper bättre än den förra.
Allt annat såg jätte bra ut och hon hade vänt sig, som jag trodde.
Hoppas bara att hon sjunker ner lite snart så jag kan få andas haha…
Men det var väldigt skönt att veta att allt var bra med bebis och att vi följer kurvan fint.

Även om det börjar bli riktigt tungt i graviditeten nu och att det inte går att sova pga all klåda så vill jag ändå att hon stannar kvar där inne ett tag till, jag känner mig faktiskt inte redo ifall hon skulle ploppa ut nu. Finns lite saker jag vill hinna med och få ordning på innan.
Och så vill jag ju så klart att hon ska vara färdigbakad!

Comments 2
 • ToT

  Magen brukar sjunka i v. 36 så snart alltså. Nä, det är bäst att dom får vara kvar tills det är dags och normalt så brukar man ju föda i v. 38-42. Nu har ju du ditt problem med tappen men inte säkert att det kommer att göra nån skillnad. Jag brukar alltid gissa typ 3-4 dagar fel så jag säger 181018, ganska coolt datum såg jag nu. Fast jag har haft en vecka fel på er yters. Jaja, lycka till vilket som.

  Reply

 • Josefine

  För mig blev det aldrig lättare att andas även om hon var fixerad 😕
  Redo blir du inte förrän det drar igång 😅

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *