Saknar podden

Denna dag har bestått av massor med intervjuer om min bok och även lite om bebis.
Det kanske inte låter som att det är så krävande att sitta på en stol och prata men man blir verkligen helt matt och ”grötig”.
Hela huvudet blir liksom helt konstigt efter ett tag och tillslut så hör man inte vad någon säger eller kan ta ett enda beslut.
Så var det faktiskt när jag och Saga spelade in vår podd med.
Saga förklarade det alltid som att hon blev en grönsak i huvudet och det tyckte jag lät lika roligt varje gång så det brukar jag med säga nu när jag känner så.

Men ärligt talat så saknar jag podden så extremt mycket då jag absolut tyckte att det var det roligaste av mina projekt. Men jag har tyvärr inte tiden till det nu och speciellt inte orken nu när jag har den lilla räkan i magen som snor energi av mig.

 

Comments 3
 • Amanda

  Hej Jonna! Jag följer både dig på Youtube samt här på bloggen! Så jäkla bra är ni båda!

  Jag undrar bara vilket smink du använder? Vad är de för märke och så?

  Hoppas att allt är bra och att du mår bra som gravid!

  Reply

 • Linda

  Var är dressen ifrån? Jag undrar känner ni Helen torsgården? För tänkte om ni senare kan hälsa på henne eller om ni kan göra en video tillsammans när er dotter är lite större några månader gammal. Hade varit kul. Jag har förr mig jag sett er ihopa i någon video kanske varit inom youtube på någon fest de haft som jag har sett i en video men det var oerhört länge sedan. Kram ❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *