Party!

Då var första september här och det känns så sjukt att säga att vi är föräldrar nästa månad??
Det är lite läskigt men samtidigt så ska det bli så himla kul och mysigt!

Jag har alltid sagt att jag bara kommer att vara hemma när det är 5-6 veckor kvar till bf, ifall det skulle vara så att bebis vill titta ut tidigare.
Men det är så sjukt tråkigt att bara vara hemma. Det är en sak om man hade haft en fungerande kropp sa att man kunde göra lite nytta men så är ju inte fallet hos mig så jag sitter/ligger bara och väntar på att tiden ska gå känns det som. Och det är ju precis vad den inte gör…

Ikväll ska vi iallafall på födelsedagsfest eftersom att Johanna fyllde år igår så hon har hyrt någon nattklubb i Linköping där vi ska tillbringa kvällen.
Johanna känner verkligen folk över hela landet då hon bott i många städer och helt enkelt hålla kontakten med dom flesta så jag tror att hon bjudit lite över 100 pers.
Så mycket folk kommer det bli och vi får se hur länge vi stannar.
Men det ska bli väldigt kul och framför allt skönt att fixa till sig och komma iväg lite!

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig! 🙂

Comments 7
 • JaxXinA

  Både du, Jonna och Joakim är så underbara. Ni är en stor inspiration och jag önskar er all lycka i sista biten av graviditeten, Och JA ni kommer bli världens bästa föräldrar, det tvivlar jag ALDRIG på!! Var tvungen att skriva för att berätta vad jag tycker, det är nog på tiden! Mitt första inlägg! ha det bra blicka framåt!<3

  Reply

 • Anki

  Hej Jonna!

  Jag har skrivit flera gånger, men vet inte om det gått fram.

  Jag har en dotter som fyller 11 år den 10 oktober. Hon heter Luna, men vi brukar kalla henne Luna-Bella på skoj. Hon har följt er i flera år och är ju SÅKLART lyrisk över erat val av namn till er dotter. Hon är som sagt ett väldigt stort fan och har träffat er i Sundsvall då ni varit här. Skulle vara roligt om hon kunde få en hälsning eller så. (Hon vet inte att jag skriver detta). Hälsningar mamma Anki

  Reply

 • Josefine

  Vad roligt att komma iväg och göra någonting 😊🌸

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Saga

  Hej! I er senaste vlogg vloggade du mitt i natten, så fint och känslosamt tillfälle, blev så rörd! Vad hette låten? Den var så fin!
  Ha det så bra, Kram!<3

  Reply

 • Amanda

  Jonna!!!! Din bok va fantastiskt ! Vilket häftigt slut de va :)!
  Kul o få veta mer om dig o hur du har haft de i livet ♡önskar er all lycka med lilla lunnabell ♡

  Reply

 • Alma

  Var är klänningen ifrån? Du och Lunabelle passar superfint i den<3

  Reply

 • josefin

  bästa jonna hur känns det att vara gravid

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *