Nya tv-rummet

Jag håller på att försöka hitta lite Inspo till vårt ”vardagsrum” på nedevåningen, eller ja det som vi ska använda som tv-rum ett tag.
Jag är SJUKT sugen på att gå i mörkblåsammet på soffa och kanske till och med på gardiner och sedan ha glasbord med gulddetaljer.
Jag tycker att det är väldigt snyggt ihop då det ser väldigt elegant ut och jag gillar att ha lite färgklickar och inte bara safea på vitt, grått och beige hela tiden.
Den tiden är förbi känner jag!
Vårt spritbord som följt med sen förra lägenheten kommer isåfall passa väldigt bra in dit isåfall och jag tror att det kommer att bli väldigt hemtrevligt och mysigt.
Vi har ju faktiskt den öppnaspisen där med så mysfaktorn nu i höst kommer ju att slå i taket! 😀

Eller kanske lite smutsrosa?

 

 

Comments 6
 • Alexandra

  Mörkblå soffa i sammet låter superfint men tänk på att en bebis kräks, oftast massor 😂 så kolla bara att tyget är lätt att göra rent!
  Vi köpte en ny soffa när vår dotter var 1 år och där är såpå många fläckar nu🙈

  Reply

 • johanna

  Jag vet att nu har det gott ställt i hushållet, men jag vill bara ge en liten rekommendation om att kanske inte köpa allt för exlusiva soffor.. vi gjorde den tabben, köpte en ny fin lyxsoffa när sonen var liten. Den är allt annat än lyx idag,ä (ca 2 år senare)! Räkna med kiss, läckande bajsblöjor, bröstmjölk, bröstmjölkspya, snor, hoppandes i soffan, leksaker som revar upp tyget, dregel, slem, spill från välling.. ja allt! Tänk mycke praktiskt när det gäller soffa, en soffa som är lätt att torka och tvätta av!

  Reply

 • Anna

  JA för de sammetsblåa sofforna! Så himla snyggt!😍😍

  Och fantastisk bra bok du har skrivit. Fick den skickad till mig här i Norge och sträckläste slut den samma dag! 😆😆

  Kram

  Reply

 • Emma

  Båda sofforna är jättefina!
  Kan bara rekommendera dig att tänka praktiskt…vi fick barn nu i juli och hon är världens finaste, men en kräkbebis! Så hon har kräkt ner vår soffa X antal ggr och dom vita kräkfläckarna är typ omöjliga att få bort…så jag är glad att vi inte köpte ny soffa innan hon kom som var tanken 😉

  Reply

  • mrslundell Post author

   Ja det är ju sånt som händer, samma sak med hundar, dom är ju inte heller så rena av sig men det är sånt man får ta 🙂

   Reply

 • Mimi

  Det första jag tänkte när jag såg de 2 alternativen var att försöka göra de rummen i mitt The Sims 4 och så lika dina som möjligt, de ser ut som de kommer från en inredningskatalog, verkligen jättesnyggt. Du är otroligt duktig på att inreda, du har verkligen öga för detaljer och färger och en personlig stil. Du skulle lätt bli en framgångsrik inredare. 🙂❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *