Dvd-höstmys?

Helt ärligt så tycker jag att det är väldigt dåligt utbud på bra serier just nu och jag som har såå mycket tid att titta på just film och serier i väntan på bebis då det inte finns överdrivet mycket saker jag klarar av att göra med min kropp just nu.
Det känns som att serier var bättre förut och jag letar verkligen ihjäl mig efter typ alla säsonger av ”O.C”, ”One Tree Hill” och dom där goingarna men dom finns ju inte att streama någonstans?
Och ska jag titta så vill jag ju se alla säsonger från start till slut och inte börja mitt i.
Blir det kanske att köp hem en dvd-box på gammalt hederligt vis?
Kanske en dvdspelare då med då haha, detta blir ju bara mysigare och mysigare!!

Comments 9
 • Rebecka

  Ååh the O.C är lätt min favoritserie! Tror den ska finnas att streama på putlocker, så kika där! 😃

  Reply

 • Sara

  Har du sett the royals? Känns som en serie som skullle passa dig. Jag ÄLSKAR den. Ge den en chans 😍

  Reply

 • Hanna

  Younger , The Affair & The Outlander är några bra serier som jag fastnade för. 🙂

  Reply

 • BF juni 2018

  O.C finns på netflix. One tree hill verkar inte finnas nånstans och den finns tråkigt nog inte att köpa i dvdboxar heller. Sökte också efter den när jag o bejbismagen ville fördriva tiden inför förlossningen 🙂

  Reply

 • Amanda

  The OC ska finnas på netflix, där har jag sett dom, annars kan båda serierna finnas på nyafilmer! Längtar så till bebis ploppar ut❤️

  Reply

 • ToT

  Om du gillar deckare så kan jag faktiskt rekommendera både danska och finska sådana. Inget jag varit van vid tidigare men dom är riktigt bra. Netflix finns såna på.

  Reply

 • Mathilda

  Tipsar till 200% om Outlander, finns på Viaplay och HBO. Fjärde säsongen släpps i november. Sen är ju Handmaids tale as bra gjord men kan vara jobbig att titta på så jag rekommenderar kanske inte att se den innan bebis har tittat ut.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *