planering

Det är lite svårt att planera saker osv nu när man inte vet exakt när bebisen kommer men vi har iallafall massor med idéer och planer framöver som jag hoppas att ni kommer att gilla.
Vi tycker iallafall att det ska bli super roligt och vi ser fram emot detta till MAX!
Bara vi håller ”tidsplanen” nu och att bebis inte ploppar ut allt för tidigt så ska nog allt gå bra.
Jag blir sjukt stolt över oss om vi fixar denna planering med tanke på att det tidsmässigt inte finns så mycket vi kan styra haha…
Sjukt ändå att bebis bara kan känna ”nae men nu är jag redo att komma” och så bara ploppar dom ut, eller så kan det ju också vara åt andra hållet…

Jag har verkligen en känsla att jag går över tiden, medan Jocke tror att jag kommer att föda förtidigt.
Det ska bli väldigt spännande att se!

Comments 3
 • Barbro

  Jag tror ni får den dagen bebis är beräknad 😊

  Reply

 • Josefine

  Jag tror inte det är bäbisen som bestämmer när den ska komma. Den krälar ju inte direkt ur kroppen 😅 Jag tror att det är kroppen som bestämmer och det gör den när den är redo 😊 Din kropp kommer trycka ut ungen vare sig du hjälper till eller inte men det går ju mycket smidigare om du hjälper till 😅

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Malin

  Min första kom med kejsarsnitt 40+2 och lillebror kom sedan vaginalt på 42+1. Ingen av dem hade speciellt bråttom ut från sin trånga lilla enrummare 😉 Men det kommer gå superbra för er när det väl är dags och ni kommer båda märka att ni har krafter som ingen av er trott varit möjligt. Ni kommer blir fantastiska föräldrar så kör på och lycka till! <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *