Fredags-mys

Idag har verkligen varit en bra och effektiv dag. Allt jobb har gått smidigare än någonsin och vi blev klara förvånansvärt snabbt vilket vi blev både chockade och glada över.
Men man blir ju så rastlös när man inte jobbar. Eller jag blir iallafall det.
Så jag har bakat lite kladdkakemuffins som blev riktigt kladdiga, dock så har jag inte hunnit att smaka än, då vi ska spara dom till filmen ikväll.

Denna fredag blir en riktigt mysfredag och det känns väldigt bra även om värken i kroppen fortfarande sitter i.
Inatt somnade jag i badkaret med btw. Det var riktigt läskigt men det gick bra och det var bara en kortis så inget allvarligt hann att hända men jag fick panik när jag vakande då jag inte fattade någonting och var helt borta.

Inatt hoppas jag på att somna skapligt i nybäddade sängen och att jag får sova iallafall några timmar.
Hoppas att ni har en underbar fredagskväll!

Comments 10
 • Betty

  Ni kommer bli bästa föräldrarna för erat barn. Du jobbar på bra där hemma lika så Jocke.
  Var rädda om er nu och lycka till när de väl bär av kram

  Reply

 • Moa

  Har du prövat och ha stödstrumpor på dagarna 😂 haha ja vet max osexigt men man slipper en hel del obehag i fötterna och benen på natten, dock kan det vara jäkligt svårt och få på dem, du får nog ta hjälp av jocke😊 Lycka till nu med lilla Lunabell, Ni kommer bli fantastiska föräldrar😘

  Reply

 • Sandra

  Gott med grädde till 😀

  Reply

 • Julia

  Snälla dela receptet! Har aldrig hittat ett bra kladdkakerecept:(

  Reply

 • Viktor Högnäs

  Rastlösheten när man inte arbetar, alltså det känner jag igen mig i! Måste arbeta för att liksom känna ro i kroppen haha! Men gud haha, läskigt att somna i badkaret (jag kan inte bada riktigt i badkar då jag blir sjukt rastlös hah) Men herre, läskigt haha! 😮

  Reply

 • Nicole

  Heeej jonna. Såg precis er vlogg med Jockes garderob och hans tavlor.

  Jag måste bara länka en tavla jag tycker han ska ha i stället. Då de passar hans titel på hans bok oxå. Tavlan är 1000 gånger snyggare än dom han har att välja på. En tjej som skickar på ett basbollträ är väl inget man hänger i en garderob? Kanske i ett biljardrum isåfall.

  Tacksam för om jag kan rädda situationen 🙄😂😂 skoja bara. Men jag vet att jag har rätt. Han borde helt klart även om han inte skulle gilla just den tavlan på länken så är jokern med kostym på sig och inga trasiga kläder som hon har mycket coolare att hänga i en garderob.

  Puss på dig kram Nicole

  https://m.ebay.com/itm/Batman-Joker-Paintings-HD-Print-on-Canvas-Home-Decor-Pictures-Wall-Art-Posters-/222446619938

  Reply

 • Majken

  Kanske inte så lämpligt att tycka chokladmuffins när du gått upp så många kg under graviditeten. Syntes spec under er house tour. Hur som, av hälsoskäl för dig och bebis. Gick själv upp mycket under graviditeten och förlossningen blir inte precis lindringare med komplikationer osv när man har övervikt.

  Reply

  • mrslundell Post author

   Nej jag har faktiskt inte gått upp överdrivet mycket under graviditeten. Haha ja det är ju för att vi använder en lins på kameran som är vidvinkel alltså typ som Fisheye och det betyder alltså att linsen är kupad och gör bilden så och den har vi för att få med mer av rummen helt enkelt xD

   Reply

   • Sofie

    Hej ät vad du vill Jonna (förutom det som är skadligt för er) du känner din kropp bäst (men det vet du antagligen redan). Alla kroppar är olika 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *