KAOSNATT

Denna natt har vart KAOS!
Massor med förverkar, sammandragningar och väldigt lite sömn.
Och en stressad Jocke som har trott att jag ska föda vilken sekund som helst fast jag förklarar att det inte är dags än.
Han börjar verkligen bli så extremt nervös nu medan jag faktiskt bara blir lugnare och lugnare. Jag känner faktiskt bara att förlossningen kommer att bli spännande och häftig. Rädd är jag inte det minsta längre. Men det kanske kommer när det väl är dags sen. 😉

Comments 2
 • BF juni 2018

  Var precis samma för mig, ju närmare själva förlossningen vi kom desto lugnare blev jag. Är nog sant de dem säger – att det tar 9 månader att förbereda sig för att föda sitt barn <3 men vilken upplevelse det var, smärtan var olidlig men det är galet vad snabbt man glömmer bort smärtan. Nu 3 månader senare känns det som att jag lätt hade kunnat göra om de igen typ nu 😀

  Kram och lycka till

  Reply

 • Angelica

  Kanske bra ändå att Jocke är nervös och du lugn, tänker att du blir det just av att han är nervös. Så funkar nämligen jag och de är ju väldigt effektivt i denna situation 😀😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *