Drömjobbet

Just nu så finns det u så många olika arbeten. Jag tänker ganska ofta på vad jag skulle jobba med om jag inte hade det jobbet jag hade och vad mitt dröm jobb egentligen är.
När jag var liten fram till för några år sedan så ville jag så gärna bli dagisfröken.
Det var mitt absoluta drömjobb.
De flesta drömmer typ om att bli brandman, polis, artist eller berömd.
Det känns som att alla ville bli något av det när dom var små.
Men inte jag. I mina dagispapper så stod det att jag ville bli pirat och jag har verkligen ingen aning om varför men också att jag ville bli just dagisfröken och det var något jag stod fast vid i väldigt många år.
Nu heter det väl förskolelärare eller nått sånt? Men när jag ville bli det så hette det dagisfröken så därför får det stå det i detta inlägg.

Nu på senaste år så har jag känt att jag vill så mycket mer än det. Jag vill skapa eget men inte med mitt namn eller med mig som ikon. Jag vill inte stå bakom något som blir stort men inte att man ska veta att det är jag som står bakom det helt enkelt.
Jag hoppas att ni förstår vad jag menar haha?

Jag hoppas att jag fått upp en idé och en påbörjad till något sånt om några år för just nu vill jag bara fokusera på familjen.

Vad är ert absoluta drömjobb?

Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *