Städa utan mage

Idag har jag vart hos barnmorskan och kollat hur det var med bebis och allt följde kurvan som det ska och så tittade vi lite med ultraljud med så vi såg till 100% hur bebis låg och det var som vi trodde, hon liggen nedåt men hon har ruckbart huvud fortfarande.
Men herreguuud vad stor hon var på ultraljudet. Jag kan verkligen inte fatta att det ligger nått SÅ STORT i min mage.

Resten av dagen har bestått av städning och fix inför vår 24h livestream.
Men känner jag oss rätt så kommer det se ut som ett KAOS redan efter några timmar så egentligen är det väl väldigt onödigt att städa och fixa innan dess, men det är ju ganska skönt att få det gjort ändå.

Ni förstår inte hur mycket jag längtar efter att kunna städa utan att vara gravid haha, jag ser verkligen fram emot det som att det vore min födelsedag eller liknande.
Så underbart det kommer att vara!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *