MIN BABYSHOWER!

WOW vilken dygn det har vart! En av dom bästa dagarna i mitt liv måste jag säga och något som bidrog stort till det var helt klart min babyshower-översakning som kom inrullandes på hjul.

Under livestreamen igår så kom det alltså en STOOOR lastbil inrullandes hos oss och alla sa att jag fått en paketleverans så jag går ut och då öppnar dom flaket och där inne står mina underbara vänner och familj och skjuter konfetti och tjoar. Jag blev så glad och överraskad att jag blev helt tårögd.
Så himla fint och kreativt av dom!!
Dom hade inrett hela lastbilen med ballonger, pompoms, konfetti, dekor, presenter och MASSOR av fika och allt gick i rosa, vitt och guld, precis som jag älskar och som vi hade mitt och Jockes bröllop.

Jag blev verkligen så tagen att jag inte visste vad jag skulle göra eller hur jag skulle bete mig, allt jag tänkte var bara hur fina vänner jag har och hur uppskattad jag kände mig.
Det kom verkligen så lägligt då jag mår sämre och sämre i kroppen och känner att jag snart inte ens kan plocka ut ur diskmaskinen då mina leder osv har blivit kaos nu.
Så detta gav mig verkligen en helt boost med energi och kärlek. Okej det kan också vart all tårta och alla muffins som gav mig en liten sockerkick. 😉

Jag hade iallafall inte kunnat tänka mig någon bättre babyshower än denna och jag är så himla tacksam att ha så fina människor i mitt liv. Jag är så lyckligt lottad och rik på bra vänner.
Tack tack tack för en helt fantastisk babyshower som var mer än vad jag kunde drömma om!

Och dom underbara dekorationerna kommer ifrån Myperfectday.se vilket det verkligen var! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments 2
 • Nanna

  Lustigt hur annorlunda du ser ut när bilderna är tagna av nån annan…dina läppar och tänder är inte gömda/retucherade. Du är faktiskt söt på ett mera naturligt sätt då!

  Reply

  • mrslundell Post author

   jag retuscherar aldrig mina läppar eller tänder? xD Så det är nog bara så att jag helt enkelt ler helt äkta och det är väl inte samma glädje jag har när jag blir överraskad av mina vänner som jag har när jag tar en selfie 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *