Nu är jag redo!

Jag har ju skrivit lite om att jag inte känner mig fullt redo att föda än, men idag vaknade jag upp och bara kände att jag verkligen är 100% redo både fysiskt och mentalt.
Skulle det vara så att jag skulle behöva åka in efter jag skrivit klart detta inlägg så skulle jag inte vara stressad eller något utan jag tror att jag skulle vara kolugn och bara känna att det ska bli spännande.
Allt annat än vad Jocke kommer att vara med andra ord haha!
Så fort man nämner nått om bebis eller nått nu så blir han helt stressad.
Jag tror även att han har börjat fylla sitt schema och sina dagar med massor av sysslor, aktiviteter, idéer och allt sånt bara för att slippa tänka på att det snart är dags.
För jag själv försöker rensa bort så mycket det bara går från mina dagar nu medan han fyller på sina dagar och jobbar mer än någonsin.
Det spelar ingen roll hur mycket vi runt omkring honom säger att han behöver vila utan han måste ha saker att göra konstant. Men jag klandrar honom inte för det, alla hanterar stress på olika sätt och detta är väl hans sätt för att slippa tänka på det för mycket helt enkelt.

Men jag är väldigt glad att han varit på engagerad i hela graviditeten och det stöd jag fått av honom är mycket mer än vad jag förväntat mig. Det lyser i hans ögon när vi pratar om att VI snart är en riktig familj. Jag är så glad och lycklig att jag har Jocke som pappa till våra barn.
Tro det eller ej, men jag vet att han kommer att bli en toppen pappa som kommer att ge våra barn oändlig kärlek hela livet ut!

Comments 14
 • Malin

  Min man har adhd med och jag trodde det skulle bli kaos den första tiden med en bebis. Men…. han briljerade. Han klarade av gråt o tjut. Han bytte blöjor. Han analyserade o läste av henne som knappt jag kunde. Han hade en otrolig förmåga att få henne att sova. Han fick ett fokus som jag inte sett innan son lillät sig flytta fokos på det som behövdes.

  Reply

 • Ulle Andersson

  Han påminner så om min älskade make han är perfekt Pappa men när vi var på BB hade han panik men efter några timmar med vår son så lugnade han sig och insåg att han fixade det här. Sen har jag Aldrig före eller efter det sett honom så otroligt imponerad över den styrka vi Mammor har ,Ni kommer fixa det här perfekt. Kram ❤️

  Reply

 • Moa

  Ingen förlossning är den andra lik, jag är visserligen omföderska, men vi ska få om 2 månader och det var 12 år sen sist😂😂 så jag är inte orolig man kan ju inte planera hur det ska gå, Min bm trodde jag skulle föda i hallen hemna , eftersom min sista kom snabbt 😅😅 tur det finns ambulans om det händer ❤ Lycka till nu med Lunabell❤ och ja Jocke även om han är bekymrad och orolig, du får väl slå stekpannan i huvudet på han 😂😂 skämt och sido kommer ni bli fantastiska föräldrar, ❤

  Reply

 • Ida-Maria

  Gud vad skönt att höra att du är redo. Själv är jag född 4 veckor för tidigt. Föddes på midsommardagen 98. Min mamma sa att akepunktur var bra bedövning.
  Hoppas lunabelle föds snart. Jag tuggar is precis som du.
  Kram till er familj. Mvh Idiz

  Reply

 • Carola

  Så skönt att du är redo! Jag tror absolut att Jocke kommer att ha fokus när det väl händer 🙂 ni kompletterar varandra så bra och kommer bli fantastiska föräldrar ❤❤

  Reply

 • Emma

  Det kommer gå jätte både för dig och Jocke,
  Det kommer bli superkul att följa er hädan efter 😄💕💕

  Reply

 • Josefine

  Vad skönt att du känner så! 😊 🌸

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Johanna

  ”Riktig familj”? Så man kan absolut inte räkna sig som familj om man bara är två? Är man i så fall en före detta familj om man har ett barn som dött?
  Är man en ”riktig” kvinna om man skulle välja bort barn? (Många anser ju inte det)
  Jag hoppas att du kommer blogga om hur din förlossning var men att den först och främst går bra.
  Önskar dig/er ett stort lycka till när det är dags. Ta väl hand om varandra (:

  Reply

 • Michaela

  Längtar att få se den lilla sötnosen!

  Reply

 • ToT

  Jag skriver nu av en helt annan sak. Var inne på instagram och jag är ju en gamling, fattar inte riktigt hur man läser för jag har inte brytt mig om kommentarer tidigare. Såg nu hur folk skriver. Är dom inte kloka någonstans? Kan man inte blockera en del? När man gör över gränsen och skriver, jag vill inte ens ta upp en mening här av vad dom skriver, men gränsen är nådd för länge sen. Går det inte att blocka såna kommentarer? Går det inte att spåra dom? Jag tänker, det måste vara tonåringar, tror inte det är barn eller vuxna,, för är det vuxna, då ger jag upp. men nånstans ska man inte behöva ta det här och går det inte att spåra och hänga ut dom jävlarna? Det är sinnessjukt vad en del skriver. Dom ska hängas ut för allmän beskådning. Är det omöjligt?

  Lycka till i alla fall i Sthlm sista veckorna nu. Vilka dagar är det Mr R ska vara bortrest? Ni pratar om en veckas felräkning, hm, jag har ju trott 181018 men hm, är det inte den 16.e? utan ev. en vecka tidigare, jaa, då får jag tänka om lite här. Hur som haver…. spännande ska det bli.

  Reply

 • Sofie

  Hej en tanke angående förlossningen det gör ont med värkar och så, men tänk på detta SMÄRTAN GÅR ÖVER

  Reply

 • Sofie

  Tips, när förlossningen är i gång, försök slappna av och ta långsamma djupa andetag och försök hitta DIN smärtlindring t ex värme, kyla, lustgas osv. En del älskar lustgas medan andra inte.
  En lite konstig grej som jag provade var isglass under förlossningen och det var den underbaraste glassen jag ätit 😄 kanske något du vill prova? ❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *