J*vla drömmar!!

Jag har ju skrivit lite om mina drömmar under graviditeten att dom är så extremt konstiga framförallt  väldigt verkliga.
Nu senaste tiden så har det blivit ännu värre och jag kan verkligen må psykiskt dåligt i flera dagar pga en dröm. Och minsta lilla under dagen kan göra att jag drömmer om det. Det är verkligen sjukt påfrestande och jobbigt att jag ofta inte ens vill somna för att jag inte vill drömma.
Någon som vart med om detta med?
Finns det något man kan göra för att få det till en mildare grad?
Och framförallt, slutar det efter graviditeten??

Comments 4
 • Bellan

  Drömmar återkommer om man inte Bearbetar dom. Själv så Drömde jag om att Jag letade efter en Katt i en Skog i går 🙁 . Vad händer i dina då ?

  Reply

 • Nathalie

  Ta det bara lungt när förlossningen är över och ni har eran bebis så försvinner dem mardrömmarna bara hormonerna som gör sig påminda

  Reply

 • Linda

  Ja jag drömde med konstiga drömmar när jag var gravid även nu efter. Jag drömmer ofta om mina barn eller att jag föder barn. Eller att det händer hemska saker tyvärr så kan dessa drömmar fortsätta alltid eftersom när man blir mamma så är man mer känsligare som person. Jag såg er live streme lite igår, den gröna klänningen var jätte snygg på dig❤️ Kram

  Reply

 • Linda

  Glömde skriva oxå jag har diagnosen add så kanske vi som har den diagnosen är könsligare jag kan tex se en film eller om det händer något under dagen eller som igår så tittade jag på er live steeme sen så drömde jag om det. Men vet ej om folk utan diagnoser är så känsliga med. Jocke har väl add oxå? Men som sagt man drömmer mkt under graviditeten det känns som det e verkligt. Jag minns alt jag drömmer varje natt jag kan tex somna om och fortsätta min dröm om jag vaknar till. Det e helt konstigt.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *