Baby-serien från Rituals

Jag har beställt massor olika produkter till bebis inom hygien för att se vilken som passar oss bäst.
Någon jag är super sugen på att testa är baby-serien från Rituals!
Jag har testat den på mig själv för att se hur min hud reagerade på den då min hud blivit känsligare under graviditeten och jag fick ingen klåda eller några utslag och huden vart som en mjuk och len babyrumpa! Så jag hoppas verkligen att den kommer funka på vårt mirakel med.
Självklart kommer jag att testa på ett litet område först.

Är det någon av er som testat denna serie på era barn? Hur reagerade dom isåfall? 🙂

Comments 8
 • Sara

  Dessa produkter innehåller parfym vilket man helst skall undvika på våra nyfödda baby hud. Blev väldigt besviken nät jag såg att rituals produkter innehöll parfym för älskar deras produkter annars

  Reply

  • EDRG

   Jag har en nyfödd liten tjej, om jag skulle vara du så skulle jag slippa produkter med parfym och övriga kemikaler som bebisarna ej behöver. Det finns jätte bra eko, parfymfria och snälla produkter från Eco by Naty, Maria Åkerberg eller Sophie the giraffe som du kan testa.

   Reply

 • Amanda

  Vi använder oxå rituals till och från på vår bebis, gjort i ca 8 månader. Jättebra är dem! Och doftar såå gott

  Reply

 • M

  Jag har använt den på min lilla ända sen han var en vecka gammal ungefär. Han är 5 månader nu. Har aldrig märkt någonting speciellt mer än att han luktar väldigt gott ❤️

  Reply

 • Evelina

  Jag har den, Agnes blir så len efter dusch/bad och får inga utslag. Hon har varit känslig som liten så vågade inte testa den förrän hon var 6 mån men det har aldrig varit några problem med den 😍 luktar gudomligt!

  Reply

 • My

  Åh! Min son fick dem produkterna som bebis och dem doftar sååå gott ♡♡◇

  Reply

 • Lisa

  Man avråda att smörja nyfödda eller tvätta dem med annat än babyolja och vatten. Annars hade jag gärna provat Rituals serie!

  Har bara använt babyolja och smörja för underlivet. Egentligen den enda produkter som behövs för en bebis.

  Reply

 • Ella

  Använd inget med parfym eller uttorkande produkter typ sodium laureth sulfate. Tänk också på att vänta så länge som möjligt m första badet. Bebis har nytta av hudbakterierna 🙂 personligen tycker jag också att bebis luktar godast utan att dofta parfymerat

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *