Flicka eller pojke?

Ibland känns det lite som att det är en pojke som ligger och lurar i magen.
För som ni vet så visade vårt DNA-test att det var en pojke och sedan visade ett ultraljud att det var en flicka. 100% en tjej sa dom till och med.
Vi blir ju så klart glada vad det än blir och vi är eniga om namn vad det än blir osv med men när vi fick reda på att det var en tjej då efter att vi trott att det var en pojke så var det ganska svårt att ställa om sig och det var så konstigt att vänja bort tanken och att sluta säga ”han” till magen.
Och nu är vi ju super vana vid att säga ”hon”, ”Lunabelle”, ”Lunisen” osv, så det skulle bli lite chockerande om det nu skulle titta ut en liten kille och att vi skulle ställa om oss inför det. Men det hade vart sååå himla roligt om det kom ut en kille nu bara för att, haha!

Dessutom så tycker jag att jag har en typisk ”pojkmage”!

Det ska bli så himla mysigt vem som en tittar ut och vi längtar verkligen ihjäl oss efter vårt lilla mirakel!

Comments 13
 • Malin

  Du är fantastisk! Jag är så glad för eran skull. Ni kommer bli världens grymmaste och finaste föräldrarna till ert barn. Kram!

  Reply

 • MaryCaroline

  Haha, tror ju inte på det här med pojk- och flickmagar heller 😁 Men i princip alla som sett min mage gissar på att vi får en pojke den här gången, ska bli så kul att se om de har rätt eller fel 😁 Blir skoj att se vad ni får också, om det är testet eller ultraljudet som var rätt 🙂

  Reply

 • Nathalie

  Jätte fin mage du har du ska vara glad att du inte har fått några bristningar ännu jag hade också en typisk pojkmage men ut kom det en tjej

  Reply

 • Martina

  Ni borde nog fundera på ett pojknamn ändå 😉 ställer man dna mot en barnmorska som kollar ultraljud så vinner nog dna, känner jag <3
  Har tyvärr inga namnförslag och inga direkta tips för att få ingång förlossningen förutom sex! och det passar nog inte i en livestream 😉 Men som jag längtar till lördag och hoppas bebisen håller sig inne tills dess iaf, vill ju inte att ni måste ställa in för bebis kommer tidigare 😉
  Har dock satsat på att bebis kommer den 16e!
  All lycka och välgång till dig, Jocke och bebis <3
  //6barnsmamman

  Reply

  • mrslundell Post author

   Ett pojknamn har vi vart enade om i flera år så det är inga problem 😉 Varför DNA-testet kan ha visat fel är pga min underfunktion i sköldkörteln då jag inte har dom kvinnliga hormonen man ska ha, så det kan vara det som busat till det lite, men det ska bli spännande att se! 😀

   Reply

 • Josefine

  Tycker allt att du har en tjejmage 🙂 mvh mamma till två töser som båda gångerna trött att hon väntar en pojk 😂

  Reply

 • My

  Med två flickor och en pojk, så liknar din mage en flickmage. Du är jämnrund. Hade du väntat en liten pojk hade magen bara vuxit ”rakt fram” och ingen fin rund kula 🙂

  Reply

 • Gisela

  Dom sa att jag väntade en flicka hela graviditeten för att alla ultraljud visade en flicka med ut kom en pojke 😊 så enligt mig ska man aldrig lita på ultraljud 😋

  Reply

 • Matilda

  Har du gjort 16personalities testet? Hade varit kul och se vilken typ du är ☺️💗 Är själv en INFP

  Reply

 • Ida

  asså, min mage hade typ samma form med min son, men shit, jag hade inte 1 ända bristning tills pojken kom ut, nu har jag väsrta tigeränderna! och inte är det lite och små, utan dom är ganska stora, men LÄNGTAR tills lunabelle kommer! min man väckte mig imorse och ba ”jocke och jonna har lagt upp en ny video! Jag tror bebis har kommit!” och typ slet mig upp ur sängen för att jag skulle kolla på det med honom innan han drog iväg till skolan haha

  Reply

 • Emilia

  Jag har just fått en dotter själv och jag vet man bara känner sig klumpig och stor i slutet och allt känns så fruktansvärt tungt…det jag ville komma fram till är att du är så otroligt vacker som gravid!❤Och man bara ser på dig i era videor hur mycket du älskar henne redan, hon kommer bli sönder pussad av dig och jocke! All kärlek till er nu och lycka till på förlossningen, de gör vääldigt ont och det är jobbigt men sen när man får bebisen på bröstet finns ingen smärta kvar, den bästa känslan nånsin! ❤

  Reply

 • Sofia

  Hej! Är beräknad några dagar efter dig, vi valde att inte kolla könet dels för tjusningen men också för att det inte är 100% tillförlitligt.. I mitt län får de inte säga att det är 100% säkert utan måste formulera sig ”med störst sannolikhet” – ungefär.. Är nyfiken hur de kunde säga att det till 100% är en flicka.. Var det RUL ni var på eller gjorde ni 3D? 😊

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *