Världens minsta jultröja?

Jag längtar verkligen sååå himla mycket till julen. Jag älskar ju julfilmer, julte, doftljus, julpynt….
JA men typ allt med julen håller jag väldigt kärt och tycker att det är så himla mysigt.
Något jag längtar lite extra till är julmust och julskinka, jag tror helt ärligt att jag inte hade kunnat leva utan det. Eller det där kanske lät lite grovt men det är typ så.

Något som både jag och Jocke älskar är jultröjor, julsockar, julpyjamaser och allt sånt.
Det är verkligen nått jag älskar att vi båda älskar.
Och nu kommer det ju vara en bebis här som kommer att fira jul med oss och som kommer att vara med när vi pyntar granen och bakar julgodis och allt sånt och då kändes det ganska självklart att bebisen också måste ha julkläder!
Så jag köpte en jultröja som jag blev helt kär i! Den är så söt och så LITEN!!
Världens minsta jultröja typ?
Jag hoppas på att få tag i massor med gulligs julpyjamaser och sånt sen med!

Comments 6
 • MaryCaroline

  Det är verkligen nåt extra med jul när man fått barn 🙂 Även om man redan älskar julen så är det inget jämfört med efter att man fått barn, då kretsar julen kring barnet och barnets upplevelse 😊 Älskar att leta julklappar till min dotter och i år kommer ju även vi att ha en bebis att fira jul med. Man kan leta i dagar efter rätt julklappar för att ens barn ska bli glad, och ja, jag älskar leksaker oavsett om jag letar i fysiska butiker eller på nätet 😊 Julkläder lär du kunna köpa massor, brukar finnas tomtebodys, pepparkaksbodys, tomtedräkter, snögubbar, tröjor och allt möjligt 😊

  Reply

 • Josefine

  Här finns det redan julmust och pepparkaksdeg i affärerna redan 😅

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

  • mrslundell Post author

   ja det finns på vissa affärer här med redan, jag njöt av min första julmust i början av september, jag har nog aldrig druckit det så tidigt innan. Det verkar som att julen kommer tidigt i år haha 😀

   Reply

 • Karin

  Hej,

  hade det inte varit roligt om du designade mammakläder? förstår att det är lite sent för just dig att kanske hinna bära dem men för andra gravida! Tycker att det finns så lite fina mammakläder plus att det är väldigt dyrt vilket är synd. Ah bara en idé 🙂

  Reply

 • Nathalie

  Ja är ute efter matchande pyjamas i år haha😂👍 men hur sött hade de inte varit om ja och sambon och barnen hade likadana pyjamasar på morgonen på julafton❤️ Ska bara hitta de nånstans oxå

  Reply

 • Rebecca Börjesson

  Gud så söt och vad sugen jag är på bebis efter alla era videos och allt. Men tyvärr äter jag mediciner för adhd ptsd bipolär 2 och rädd att bebis ska få bipolär 2. Eller hur jag skulle klara det men en sak är klar de är att jag mår mycket bättre bland barn och djur. Men får nöja mig med min hund skorpan och katten Doris som mina barn 😂❤️ PS du och Jocke kommer bli dem föräldrarna jag önska att jag fick då jag ej har biologiska föräldrar. Kram Becca 25år från lundsbrunn

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *