Förlossningen

Idag vaknade jag upp med lite ont i magen som sedan bara blev värre och värre under dagen trots att jag tog alvedon. Jocke blev så klart orolig och det slutade med att vi ringde till 1177 som hänvisade till förlossningen och sedan bad dom oss att åka in till förlossningen för att ta massor med tester för att se vad det kunde vara och det visade sig att allt var bra med bebis, vilket egentligen är det som spelar roll men dom ville också kolla vad det eventuellt kunde vara med mig och dom kom fram till dels att jag har urininfektion och att min halsbränna är så grov att jag får ont i magen av den helt enkelt.
Det där med urininfektion blir jag inte ett dugg förvånad över, jag får det typ två gånger om året och har även åkt på njurbecksinflamation pga det.
Det var faktiskt skönt att få reda på vad som låg bakom smärtorna då jag hela tiden sa att jag inte trodde att det hade nått med bebis eller graviditeten i sig att göra eftersom att det gjorde ont så högt upp i magen.

 

Comments 3
 • Sandra

  Du ska alltid ringa förlossningen i förstahand och inte 1177 då dem inte kan direkt mkt om graviditet. Så nästa gång du behöver ring förlossningen direkt <3

  Reply

  • mrslundell Post author

   Det hade ju inget med graviditeten att göra som jag skrev i inlägget och därför ringde jag 1177 🙂 <3

   Reply

   • Sandra

    Du visste du ju dock inte att det inte var det just då. Men tror man att det har med graviditeten att göra är förlossningen nummer ett 😀 Hoppas du mår bättre och att din urinvägsinfektion försvinner snabbt 😛

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *