Dagen efter

Livestreamen igår var verkligen jätte rolig förutom besöket på förlossningen då men annars är vi super nöjda trots att det var lite strul med ljudet med det var för att vi hade sex st mickar istället för två som förra gången.
Men jag tycker att det faktiskt gick bra ändå och att det var stor skillnad från förra liven då vi nu hade massa effekter och sånt. Och till nästa live så kommer vi att ha en ljudkille som endast sköter ljud så det inte kommer att vara nått problem där och i nästa live kommer också BEBISEN att vara med, såååå mysigt!!!!!

Idag är det bara en slapp och mysdag där vi går och små städar och tittar på film hela dagarna.
En riktig söndag med andra ord! Annars brukar ju söndagar för oss vara den dagen vi jobbar mest på men dagen efter en live brukar vi se till att vila så mycket vi kan.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *