Gravidfotografering

Jag hade ju både bokat en gravidfotografering och beställt jätte fina klänningar till den men den blev tyvärr inte av. Vi hade bokat ett datum men tydligen så hade fotografen tyvärr dubbelbokat och vi hade inget ledigt datum där omkring innan min mage började sjunka rejält och jag ville ju att fotograferingen skulle ske när magen stod som högst och det var ju då jag bokade in datumet.
Och dessutom så kommer jag inte i klänningarna längre så där var det ganska kört med.

Men jag tänker att jag sparar dom till nästa bebis och gravidfotografering så får jag hoppas på bättre lycka då helt enkelt haha!

Dessa klänningar är i samarbete med Nelly.com och många av dom finns just nu på rean med hela 70% rabatt på!!

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *