Nu flyttar jag!

Idag är det Jockes 33 års dag så vi har sett till att mysa lite extra och fira så gott vi kan för ikväll så flyttar ju jag till Stockholm i väntan på bebis.
Det känns så himla sjukt att jag snart åker hemifrån och när jag kommer tillbaka så har jag ett barn med mig?? MITT BARN!! Det är så svårt att få in i huvudet faktiskt men det ska bli så himla mysigt!

Det ska bli väldigt skönt att slippa kaoset med bygget hemma och bara vara på ett rent och fräscht hotellrum till bebis kommer.
Jag har packat ner massor med ansiktsmasker osv så jag kan bosätta mig i badkaret och bara njuta.
Dock så kommer Jocke behöva att vara hemma ett tag till pga jobb och bygge men jag hoppas att det går fort så att han sedan kan åka upp till oss och vänta där med oss istället för att behöva åka i raketfart från Norrköping om det är så att bebis vill titta ut lite tidigare.
Jag har ju dock chansat på att bebis kommer den 18e eller den 22e. 😉

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *