Bästa hotellfrukosten!

Jag har precis vart nere och ätit frukost och HERREGUUUD vilken frukostbuffé dom hade!
Jag har aldrig sett något liknande!! Jag vet redan nu att jag kommer att känna mig peppad till att gå till frukosten varje morgon där.
Det värsta jag vet på hotell är när det finns dåligt utbud på frukost.
Man känner sig opepp på att äta och man får ingen bra start på dagen.
Allt annat än vad det är här med andra ord.
Hoppas att jag kommer att stanna här lääänge så att jag får äta massor med god och varierad frukost!

Comments 4
 • Anonym

  Får du bo där gratis och äta hur mycket du vill pga reklam av hotellet du gör i videos nu?
  Kan tänka mig att det är så annars hade du nog inte bott i sviten dessutom fram tills födseln.

  Reply

  • mrslundell Post author

   Haha nej jag bor inte här gratis och jag får absolut inte äta gratis hur mycket jag vill, jag har kvitto om det är så att du är super intresserad av vad jag betalar och inte betalar? Dom uppgraderade dock mitt rum till en svit utan extra kostnad och krav vilket jag tyckte var super nice! Jag pratar om hotellet i klippen för att jag genuint ÄLSKAR hotellet och att för att det är det bästa hotellet jag bott på, på alla sätt 🙂 Jag bor i Stockholm för att jag inte vill bo i allt byggkaos då jag blir hyser stressad av det och det vill jag inte vara ni sista tiden då jag vill fokusera på förlossningen och bebis. Jag kommer att stanna kvar efter förlossningen med till det är beboeligt för en bebis hemma 🙂

   Reply

 • Anonym

  Ok, lugna ner dig! Var bara nyfiken. Du äter ju väldigt mycket på hotellet och visar många bilder på maten och skriver hur gott det är så självklart ser det då ut som att du/ni får äta gratis! Jag bryr mig inte om kvitton eller annat utan var allmänt nyfiken som sagt men det verkade inte vara populärt att fråga om detta.

  Reply

  • mrslundell Post author

   Äter väldigt mycket på hotellet? hahah hur vet du det eller va? Jag jag visar bilder på många rätter men vi är ju alltid 4-6 personer som äter, du tror väl inte för gudsskull att jag får i mig allt detta och det är ju dessutom under flera dagar, jag har ju vart i Stockholm över en vecka och man äter ju flera gånger om dagen och jag har visat typ 4 bilder på mat?
   Man kan tycka att mat är gott utan att få det gratis 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *