Seg i hela hjärnan

Gud vilka dagar vi har haft är nu. Det har vart SÅ mycket jobb då det är massor som ska göras innan bebis kommer och avtal som är påskrivna och måste följas. Och där emellan är det alltid något som blir kaos. Och just nu håller vi på att spela in tre grejer samtidigt så man blir totalt tom i hela kroppen och huvudet ska vi inte snacka om.

Men trots detta så måste jag säga att jag trivs väldigt bra här på hotellet i Stockholm och att jag faktiskt inte har någon hemlängtan alls, bara efter Jocke och hundarna såklart.
Men annars har jag faktiskt ganska roligt här och det finns faktist mycket att göra för att fördröja tiden i hopp om att bebis iallafall ska titta up innan jul…
För det känns ibland som att bebis inte kommer komma dom närmsta månaderna även om det bara är några få dagar (5) kvar till bf.

 

Comments 3
 • Amanda

  Så spännande nu när bebis kan komma närsom. Det skiljer bara 6 dagar på oss i graviditeten. Heja oss nu!!

  Reply

 • Malin

  Du som är lika tokig i bebiskläder som jag borde gå in på NEWBIE butiken i mall of Scandinavia! Skut bra kläder, ekologiska, sjukt söta och fina 😍😍 åkte dit enbart för att handla där till min lilla tjej som blev född 16/9 😍

  Reply

 • Erik

  Jag hittade precis bloggen.

  Kan föreställa hur det känns.

  Barn är inte lätt uppgift att tag hand om men tillsammans klara ni er som föräldrar🤗🤗🤗😍😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *