Förlossningsfrillan

Idag gick jag faktiskt till Michael & Frisörerna och unnade mig en uppgradering på min förlossningsfrilla. Jag har fått så himla fort hår nu under slutet av graviditeten och dessutom mjäll för förstå gången i mitt liv, jag vet inte end hur jag ska hantera det liksom.
Så idag fräschare dom upp mina färger och gav mitt hår en riktig boost med fukt och massa kuckelimuckelmedicin, ni vet så som bara frisörer kan.
Så nu känns håret helt underbart igen och jag hoppas att bebis vill titta ut snart så att jag har kvar mina fina lockar på förlossningen hahaha!!!

Comments 14
 • Anonym

  Varför bor inte Jocke hos dig nu på hotellet? De jobbar ju med huset vilket fall, utan Jocke och Joz leder ju byggteamet.
  Jocke och du ska ju ha barn ihop och när du ska föda nu vilken dag som helst är det ju jätte konstigt att inte Jocke bor ihop med dig istället för Danijal. Tycker allt är så konstigt och om du nu vill ha lugn och ro och inte klarar av att ha Jocke där hur ska ni då kunna ta hand om bebis ihop?
  Hur ska Jocke hinna dit snabbt om du ska föda helt plötsligt?

  Reply

  • mrslundell Post author

   Va? Jocke har vart hemma för att han har behövt det på många privata plan på jobb plan och nu är han här? Vart har du fått att jag inte klarar av att ha min egen man i min närhet haha? Det är miljön hemma med bygget och allt jag inte klarar av, inte min man xD Danjal är här för att han ska skjutsa mig till förlossningen när det är dags 🙂
   Jocke är ju redan här så vad är det han inte skulle hinna menar du?

   Reply

 • Linda

  Du borde hållt det kort längre, det passade dig såå bra 🙂

  Reply

 • emma

  Super snyggt som vanligt!! :D:D

  Reply

 • Lisa

  Vem pratar Jocke med i videon, när han städar?

  Reply

 • Patricia

  Hej Jonna 🙂 såg ert senaste youtube klipp där Jocke sa att första barnet går inte fort. Ville bara tipsa lite om att jag fick mitt första barn nu i mars och vattnet gick 01:15 och hon är född 05:48, vi kom in till förlossningen 03:00 och då var jag öppen 10 cm.. haha man kan verkligen bli chockad. Hon kom dessutom 2 veckor för tidigt. Ville bara tipsa om det, för det kan möjligt hända också. Lycka till och spännande att se när lilla Lunabelle vill komma till världen.

  Reply

 • Elsa

  Hej! Varför går det inte att hitta din blogg på bloglovin, där man kan samla alls bloggar man följer? Vet du något om det? 🙂

  Reply

 • Nina Green

  Älskar ditt hår. Vad för hårförlängning har du?
  Kram

  Reply

 • Carro92

  Snyggt 😃
  Du får försöka använda dej av hårfärgsschampo så glansen och håret håller sin standard 👌
  Kram och lycka till 💕

  Reply

 • Hanna

  Åh ska ni föda på BB Stockholm? Jag födde min son där den 19 maj i år. Stor lycka till! ❤

  Reply

 • Vendela

  Har bebisen kommit?

  Reply

 • Ronja

  Hej jonna! Måste först och främst säga att herregud vad vacker du är som gravid!
  Sen måste jag få säga att jag blev lite starstrucked idag då jag såg dig med Jocke,danjal,Tobbe,Melissa och Riley i mall of Scandinavia ^^ jag satt och åt med min familj i guldig kofta, du kollade åt mitt håll men vet ej om du tänkte på det ^^ vågade inte gå fram och hälsa ifall ni inte vill bli störda.
  Lycka till på förlossningen! Kram ❤

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *