Små, söta och alldeles underbara!

Bebiskläder måste ju vara något av det sötaste som existerar? Dom är så små och gulliga att man bara smälter, eller ja, jag gör det iallafall!

Jag har just nu ett samarbete ihop med www.babyshop.com och har där med fått hem lite kläder.
Jag har faktiskt vart väldigt noga med att sprida ut storlekarna och inte bara ta sånt som är smått, för i dom minsta storlekarna har jag redan MÄNGDER av kläder i och det betyder ju att mycket inte kommer att användas osv. Och sen hittar man ju även sina favoritplagg osv som man kommer att använda mer än andra plagg.
Så därför har jag valt ut plagg i olika storlekar som sprider sig upp till ett år ungefär.

GAP är ett av mina favoritmärken på just Babyshop och därför har jag fixat en rabattkod till er som är Gap20 och ger er 20% rabatt fram till den 19e oktober.

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *