Tankar i väntan

Nu när dagarna bara består av väntan, väntan och väntan så sitter jag mycket och tänker på hur livet kommer bli som en familj med en bebis och att få se mitt eget barn växa upp och bli en egen individ. Att få lära barnet gå, prata, cykla och vad hens egna intressen kommer att bli. Jag är så himla förväntansfull inför allt detta.
Men det känns samtidigt på något sätt att det inte finns något i min mage? Att jag vart skengravid hela tiden och att det inte blir en förlossning. Men jag vet ju så klart att det inte stämmer men jag tror att man tänker lite så när ”bäst före-datumet” är passerat.

Nu vill vi iallafall bara föda och få åka hem till resten av familjen och komma tillbaka till vår vardag och våra rutiner.
Och att kunna STÄDA UTAN en stor mage haha!

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *