AJJJ!!

Har inte nämt detta tidigare men vi har vart inne på förlossningen för några dagar sedan för att jag inte mådde alls bra och dom hittade låga värden på mig bland annat lågt blodtryck och jätte lågt järnvärde och det är därför jag mår piss.
Grön diarré hade jag även för någon dag sedan men nu har mina järntabletter gjort bajset svart och SUPERHÅRT! Jag är så förstoppad att jag skriker!
Det gör så jäkla ont och speciellt när bebisen är så långt ner och trycker på ännu mer.
Gud jag vet inte hur jag ska kunna tömma mig?!
Jag har testat att klunka en kopp kaffe för det brukar sätta igång min mage men det hjälper inte och apoteket är inte öppet här omkring, VAD kan jag göra för att akut få ut det nu nu nu??
Nått som funkar utan att behöva lämna hemmet??

 

Comments 95
 • Jan

  Godmorgon Aj aj jag är absolut ingen läkare har du plommon hemma för det brukar oxå funka bra om man är riktigt hård i magen ?
  Vill inte byta med dig just nu Jonna
  mvh Janne

  Reply

 • Isabella

  Katrinplommon sätter igång min mage iaf, sen prova äta mycket fibrer, hallon, frön osv. 😀
  Hoppas det löser sig med magen snart!

  Reply

 • Hannah

  Drick myyyycket vatten!! Och ta tabletterna i samband med måltid, helst senare på dagen/kvällen.

  Reply

 • Julia

  Torkade aprikoser eller katrinplommon är bra för att sätta igång magen på

  Reply

 • Lina

  När jag åt järntabletter så åt jag vindruvor och torkade aprikoser och dricka mycket vatten . Ha en bra dag och hoppas bebis vill titta ut snart .

  Reply

 • Gunilla

  Hej Jonna. Istället för järntabletterna så kan du äta b la grön paprika, leverpastejmacka, jordgubbar . Så slipper du bli hård i magen. Ett litet tips bara.

  Reply

 • Helen

  Ät katrinplommon! Det hjälpte mig.
  Lycka till!

  Reply

 • ToT

  Nej, eller jo du behöver inte gå ut men nån måste ut och köpa laktulos som du tar 30 ml på kvällen. eller så dricker du massor av katronplommondryck. Sitter det fast som en boll längst ner är det och det kan sätta igång det hela, microlax. Lovar att nått eller allt, du kan blanda alla kommer göra att du går på toa. Jag hade problem med förstoppning alla 4 grav + nu med då jag äter starka mediciner som ger förstoppning. Laktulos på kvällen innan sovdags brukar ge effekt direkt på morgonen och är det hårt så ta microlax. Allt ofarligt.

  Ps. hur låg du till sa bm?

  Reply

 • ToT

  Såg nu vad du skrev. Apoteket öppnar snart annars kan nån åka till akuten eller förlossningen så får d klyx att sätta upp i rumpan. Lovar att du skiter på 5 min.

  Reply

 • Jenny Henriksson

  Prova Laxoberal, funkar kanon finns receptfritt på apoteket..Lycka till

  Reply

 • Emma

  Prova katrinplommon & olja, drick även massa vatten & försök röra på dig ifall du orkar. Om du äter tablett Duroferon, be om kapsel Niferex istället. Jag äter själv järn då jag är gravid med nr 3, kan inte äta Duroferon då jag blir likadan som dig. Kram & lycka till

  Reply

 • Ellie

  Skruva av munstycket på duschen och sätt slangen mot rumphålet och spruta upp lite vatten. Skiten kommer komma ut i duschen och mindre skoj det men skiten kommer iaf ut på ett behagligt sätt. Jag hade samma problem precis innan det var dags att föda. Lägg en msk kokosolja i kaffet, det kan också hjälpa lite. Stay strong! ❤

  Reply

 • Emma Nilsson

  Jag fick leva på katrinplommon (🤢) med mina tjejer, jag var stenhård! Fick även ta microlax (finns i de flesta matbutiker vid kassan) vissa dagar. Hoppas ni får er lilla bebis snart ❤️

  Reply

 • Lollo

  Ät Kiwi, hjälpte mig massa.

  Reply

 • Millizen

  Hej när jag är hård i magen brukar jag dricka katrinplommon juice det är inte jätte gott med det hjälper, sen finns det på alla apotek laxerings medel man dricker. Som verkligen fungerar.
  Sen hjälper fil också

  Reply

 • Emma

  Åhh kämpa på <3
  Järntabletter är ju tyvärr stoppande & missfärgar bajset, mitt tips är att köpa movicol på apoteket som du sedan blandar ut med ett glas vatten! Min räddning under graviditeten 😅 Sen käka mängder med päron, kiwi, katrinplommon 👍😊 Lycka till med allt

  Reply

 • emma

  Vatten lavemang!!

  Reply

 • Rebecka

  Var ofta förstoppad som liten och det finns någon slags sprutliknande sak man kan sticka upp i rumpan och sedan efter cirka 10 minuter så är det svårt att stoppa det från att komma ut. Har dock ingen aning om det skulle påverka barnet.. Men det måste man köpa på apotek… Sen finns det ju andra olika saker som kan sätta igång magen exempelvis att äta massor av lakrits eller äta massa plommon, men sånt varierar ju från person till person..😕 Hoppas det löser sig, har allt för mycket erfarenhet om hur jobbigt det där är….😞

  Reply

 • Victoria

  Hej Jonna!
  Blanda i 2-3 msk ekologisk kallpressad kokosolja i kaffet (ett stort glas ska det vara). Var noga med att du dricker vatten också och inte bara kaffe, helst ska vattnet vara fingervarmt. Denna kaffe-ritual brukar funka för mig när jag är förstoppad. Värt att testa i alla fall! Stor kram!

  Reply

 • Maja

  Har märkt att ni slänger runt mycket med ordet deprimerad. Bara tänkt på att om man ”känner sig” deprimerad ska det ha varit i minst 3 veckor och man ska ha fått diagnosen av läkare. Genom att slänga runt med termen förminskar man ordet och sjukdomen, du har helt enkelt blivit NEDSTÄMD. Ha det gott!😊👋

  Reply

  • mrslundell Post author

   jag lider av deposition och har gjort i många år och även gått till läkare, terapeuter och fått medicin utskrivet men tack för tipset att du vet mer om mig själv? 🙂

   Reply

 • Mimmi

  Från mataffär: torkade aprikoser och plommon. Drick vatten till det.
  Från apotek: movicol (pulver man blandar i vatten och tas varje dag)

  Reply

 • Johanna

  Katrinplommon funkar super! 😊

  Reply

 • Charlotte

  Ät fiberrik mat och plommon, päron och drick mycket vatten. Att bajset blir hårt och svart av järntabletter är helt normalt. Jag förstår precis hur du menar, är själv i vecka 40 och har bf nu på torsdag 25/10, det gör ont som det är redan att försöka göra nummer två då bäckenbotten dödar en när man försöker bajsa, haha..

  Reply

 • Jenny

  Testa linfrön och yoghurt/fil, kiwi, barnmatsburk med katrinplommonpuré, plommon eller allt som kan tänkas lätta upp magen o tarmarna! Lycka till ❤

  Reply

 • Cissi

  Hej, är också gravid, ska få vårat tredje barn i slutet av november, en liten pojke till. Angående förstoppning, prova med katrinplommon, äpple, om ni har det hemma.. 😁 Lycka till!

  Reply

 • Carina

  Aj jag förstår dig!
  Många upplever detta och jag har själv upplevt det under mina graviditeter.
  Katrin blommen löser upp bajset och rör på dig mer.
  Vatten vatten
  Försök att inte dricka så mycket kaffe.
  Järn tabletter gör att magen blir förstoppad oxå.
  Men något man blir tvungen att ta under graviditeten.
  Men slutet av graviditeten tömmer man oftast allt och det är tacken på att bebisen vill ut.
  Hoppas det blir bättre.

  Reply

 • Lena

  Russin och katrinplommon om ni inte vill lämna hotellet så borde det finnas där, annars i närmsta affär. Finns även katrinplommonpuré i bebis-burkar på barnmatshyllan eller katrinplommon juice/saft om man kan tänka sig det, annars är apoteket scheele inne vid T-centralen öppen dygnet runt.
  Microlax om det är som en hård klump som inte vill komma ut, laktulos som underhållande behandling (svinäckligt, sött!!!! men finns med apelsinsmak iaf vilket gör det något lite bättre)
  I annat fall påsar med Movicol (även det på apoteket) löser upp allt, men kan ta några påsar innan det släpper helt, pulver som blandas ut i ett ½ glas med vatten (saft går också faktiskt), bästa alternativet med laxerande enligt mig.
  Lycka till och pepp pepp till er tills ni får bebis!!

  Reply

 • S

  Vad låg blodvärden på??? Konstigt att dom inte sätter i gång dig?? ❤️

  Reply

 • S

  Ta två magnesium tabletter!

  Reply

 • Anna

  Apoteket har små klyx som gör det lättare att få ut det. Sen ät linfrön på yougurten, drick mycket vätska och massera lite löst på vä sida av magen (man har ett tarmveck där) hoppas det blir bättre!

  Reply

 • Felicia

  Jag brukar lägga något varmt (varmvattenflaska/värmekudde) i en handduk och lägga på magen. Dels så hjälper det lite mot magsmärtor samt att det hjälper tarmarna att slappna av 😊 brukar även försöka ta en promenad 😊
  Jag har problem med tarmarna själv. Men detta brukar hjälpa 😊 Du kan även prova att äta katrinplommon. Kål. Russin eller liknande 😊

  Hoppas det går över snart! Och att bebis kommer ut väldigt snart! Kram på er! ❤

  Reply

 • Anna

  Klyx på apoteket, linfrön på yougurt, drick mycket och massera lite löst på hö sida av magen (typ midjan) vi har ett tarmveck där. Generellt sätt så jobbar ju tarmarna lite annorlunda när man är gravid (d finns ju inte så mycket plats) hoppas du mår bättre snart! Ät mycket gröna grönsaker, för järnvärdets skull, drick blutsaft och strunta i järntabletterna för det tar lång tid innan kroppen tar upp järnet och du kommer inte bli bättre i magen av att äta dem, det blir som cement tyvärr.

  Reply

 • Pernilla

  Vilka järntabletter använder du? Skulle inte rekommendera niferex iaf. Blev jag super hård av. Använde duroferon och dom var jätte bra. Din graviditet är i sluttampen nu och när det sätter igång kommer din kropp tömma ut allt som finns, vet inte om nåt kan hjälpa såhär sent inpå men testa kiwi, päron, massa vätska och rör på dej så mycket du kan. Lycka till

  Reply

 • Kicki

  Har ni provat ett gammalt bebrövat kenp för att sätta igång förlossningen (färdknäppen) att ha sex, vet det är typ det sista man tänker på men det brukar funka (min syrra fick tipset från sin Bm.). Själv har jag fått 2 barn med planerade snitt så allt va klart tidsmässigt. Men som sagt färdknäppen brukar tydligen va bra. Lycka till. Och snart har ni eran tjej 💖hos er.

  Reply

 • Milla

  Plommon puré läkerol halstabletter är också bra om man är hård i magen hoppas det löser sig mvh någon som vet hur de känns lycka till nu 💕mulla

  Reply

 • Cissi

  Be Jocke köpa mikrolax.

  Reply

 • Sara

  Kommer förlossningsvideon vara offentlig precis som era vanliga videos så att alla kan se den, eller skulle den vara ”låst” och att man var tvungen att betala eller vad det var för att få se den?

  Reply

 • Nina Green

  Sista tiden är inte rolig. Har du testat katrinplommon? Drick mycket vatten. Det finns även olika receptfria läkemedel för gravida på apoteket. Röra på sig funkar också för att tarmarna ska börja jobba. Vet att det är jobbigt att gå men det sätter igång magen. Kram

  Reply

 • Emma

  Plommon brukar funka, antingen färska eller katrinplommon. Brukar sätta fart på magen

  Reply

 • Kim

  Sideral forte är dom bästa järntabletterna du kan köpa. Påverkar inte magen alls. Dom åt jag under halva graviditeten 😊

  Reply

 • Elena

  Joanna prova plommon puré, det ska. Få igång magen

  Reply

 • Elena Nygren

  Prova plommon puré det ska. Sätta igång magen

  Reply

 • Sandra

  Min mage klarade inte heller av järntabletterna. Jag struntade i dem och drack Blutsaft istället. Kanske kunde vara ett alternativ?

  Reply

 • Nina

  Messmör, katrinplommon(katrinplommonpure i barnmatsburk), olivolja, vatten, vatten och vatten!
  Kan trösta dig med att när förlossningen närmar sig kan det bli lättare att tömma sig 😉
  <3

  Reply

 • Nilla

  Hejsan Snäckan..
  Vad jag har hört så funkar lite öl o de funkar till o me på lilla Lunabell om hon e hård i magen…

  Reply

 • Marie

  Hej Jonna!
  Finns där någon Lifebutik el hälsobutik på mall of scandinavia?
  I såfall så går du ner där el skickar någon åt dig.
  Köp Blutsaft för ditt järnvärde och skippa tabletterna!! Blutsaft ökar snabbt ditt järn/blodvärde utan att göra magen hård.
  Du kan också köpa frukt&fibertärningar att tugga på som hjälper dig att gå på toa.
  Du kan också höra om de har plommondryck som hjälper dig att få igång magen.
  Hälsningar Marie
  Auktoriserad hälsorådgivare

  Reply

 • Nilla

  Bara en tanke…. Det är inte värkar er som är igång?
  När jag väntade mitt första trodde jag att jag var hård imagen och började tom fixa katrinplommon för att få skita…. Men innan jag hann äta så plopp gick vattnet
  Var alltså inte alls hård i magen utan värkararbetet som var igång 5 timmar senare föddes mitt första av 4 barn
  Bara en tanke hoppas hoppas

  Reply

 • Karin

  Testa att äta katrinplommon, finns som puré. Brukar köpa barnmatsburkarna. Inte gott men det fungerar för mig 🙂

  Reply

 • Tina

  Om du har päron och/eller plommon hemma – ät många och drick MASSOR av vatten om dagarna! Det hjälpte mig när jag blev hård i magen under graviditeten. Vattnet är jätteviktigt. Hoppas du blir bättre i magen snart och stort lycka till när det är dags för bebben att titta ut!

  Reply

 • Ellinor

  Gå till närmaste affär. De har ofta microlax att köpa receptfritt. Var min räddare i nöden under hela mina 2 graviditeter. Även nu under min tredje graviditet. Lycka till och håller tummarna att bebis kommer snart! Skicka dit jocke att köpa – nu!
  Kram!
  Mvh Ellinor- leg. Sjuksköterska

  Reply

 • tussi

  Drick mycket vatten!! Och mycket fibrer!! Hade också hård mage när jag var i slutet av min graviditet… Som sagt, det är mina bästa tips. fullkorn är bra.. jag drack mycket fullkornsvälling. Men vatten är bäst… Lycka till och längtar med er! Kram

  Reply

 • Rebecka

  Drick massor med vatten! Vatten, lakrisal och cola höll min mage igång under graviditeten (käkade hjärntabletter varje dag från vecka 14).
  Snart kommer hon! Håll ut och vila upp er ordentligt❤️

  Reply

 • Madelene

  Microlax finns på affären att köpa. Tyvärr blir man förstoppad av järntabletter :/

  Reply

 • Maria Nydahl

  Hej!
  Lider så mkt med dig 🙁 🙁
  Hoppas verkligen hon vill komma ut fort som tusan!
  Ni är så otroligt starka som orkar med detta mitt uppe i husbygget 🙂
  Försök njuta av att vara på hotell med färdiglagad mat även om det är svårt att göra det 🙂
  Snart är hon här älskade Lunabelle <3

  Reply

 • Maria

  Dricka massor med vatten det är a och o. Om någon kommer till affären så är katrinplommon eller päron lösande för Magen. Massera magen(kanske lite svårt att nå tarmarna med gravidmage dock). Sen finns det ett knep att massera fram och tillbaka under hålfoten. (Ackupressur) Lycka till! 🙂

  Har du förresten jämnfört magbilderna dag för dag? Ser nämligen ut som att den sjunkit ner mer nu, gott tecken!. 😀

  Reply

 • Vendela

  Jonna, ta katrinplommon och päron! 🙂

  Reply

 • Marie

  Fick tipset att käka linfrön till frukosten när ja va höggravid och käkade järntabletter. Vet att de finns på en del hotell bland frukostflingorna och frön. Annars att dricka mkt vatten och även blåbärssoppa samt försöka hålla sig ifrån stoppande mat som ex bananer och mejeriprodukter.

  Reply

 • Emilia

  Man blir lös i magen av mycket ananas, mycket halstabletter typ. Värt ett försök ❤

  Reply

 • Jill

  Det skulle inte förvåna mig om du blir igångsatt 30-31 oktober och hon kommer den 31 oktober (Halloween) och på sitt sätt säger ”trick or treat”.

  Det är segt. Tänker på er båda. Saker som fungerar genetellt är Frukt och Fiber tärningar (mot förstoppning), mkt frukt och grönt och mycket vätska.

  Reply

 • M

  Vet ej om det fungerar på oss vuxna, men när småbarn är hårda i magen funkar det ju att blanda rapsolja i välling/ersättning. Kanske kan vara värt o testa i blanda i kaffet. Smakar säkerligen skit men är ju jobbigt o va förstoppad kram
  ❤️

  Reply

 • Linnea B

  Riktigt hård sex.
  Sedan springer du i trappor

  Reply

 • Anna

  Byt järntabletter. Har du niferex så byt till duroferon eller vice versa. Vissa blir hårda i magen av den ena varianten. Ätit järn i flera år.

  Reply

 • Lollo

  Att dricka mycket vatten. Även att dricka varmt som kaffe och te.
  Kiwi och katrinplommon är också bra. Tänk även på att äta fiberrikt.
  Sen finns det mkt bra på apoteket mot förstoppning. Men vet inte om det finns något kvällsöppet apoteket i närheten?
  Lycka till med allt och hoppas du blir bättre snart ❤️

  Reply

 • Frida

  Försök och ta det lugnt och leva som du inte vore gravid, asså menar att du tänker så mycket att det stoppar din kropp från att ta det lugnt och starta förlossingen vilket inte känns så konstig med tanke på renoveringen hemma, att jocke skulle hinna till sthlm och när ska hon komma, känns lixsom som att du aldrig får må bra och va lugn, Gillar inte du att lyssna på podd, annars kolla på film så att du får tankarna av förlossningen . Hört att det kan starta genom att röra på sig, så ta en promenad runt råstasjön ligger precis vid mall of scandinavia.

  Reply

 • Jennie

  Testa katrinplommon

  Reply

 • johanna

  När jag va förstoppad hävde jag mig i vatten som gjorde att bajset blev mjukare. Du kan ju äta krossad ananas och katrinplommon också, de e ganska laxerande.

  Reply

 • Anna

  katrinplommonpure om du inte har tillgång till apotek. nån öppen affär finns alltid. sen måste du skaffa recept på medicin mot förstoppningen

  Reply

 • Annonym

  För mig så går magen igång på starka dofter.. Matos, parfym och liknande.. Låter konstigt men känner jag matos eller stark doft av parfym måste jag till en toalett så fort som möjligt ^^

  Reply

 • Annika

  Torkade aprikoser.
  Torkade plommon,alt pure
  Vindruvor.
  Det brukar hjälpa mot hård mage.

  Hoppas att det hjälper dig och hoppas hoppas att Lunabell kommer snart.
  Jag vet hur det är att gå över tiden.
  Gick över tiden ca 10 dagar med båda mina barn.

  Reply

 • Hanna

  Köp mikrolax på vanlig matbutik!

  Reply

 • M

  Mina tips är mycket mycket vatten och så fibrer (t.ex. frukt, nötter etc) och att kanske tillfälligt undvika vitt ris och vitt bröd. Av egen erfarenhet kan kaffe vara lite förstoppande pga att det är vätskedrivande. Hoppas det släpper snart! 🙂

  Reply

 • J

  Är du säker på att det är nr.2 du behöver göra?
  Tänker eftersom du skriver att bebis trycker också, så det inte är värkar som börjar komma ☺ Allas värkar är ju olika och vissa klarar sig långt in i latensfasen och längre utan att tänka på det destomer utan kan avfärda det som typ sammandragningar.

  Lycka till när bebis väl bestämmer sig för att komma!

  Reply

 • Ida-Maria

  Katrinplommon och torkade aprikoser har jag hört är bra när man är förstoppad

  Reply

 • Elisabeth

  Hoppas din mage ordnat upp sig,annars säger jag bara lakrits!!!
  Det brukar få igång dem värsta magarna 😁
  I övrigt tycker jag att du ska be om snällare järntabletter,som inte gör din mage stenhård på samma sätt. Fråga på apoteket för minns inte vad dem heter.
  N….nånting tror jag..Lycka till!!

  Reply

 • Emma

  Skicka Jocke på apoteket! Väl där ska han prata med en personal om lämpligt lavemang.
  Fy så jobbigt för dej!! ♥️ ♥️

  Reply

 • Madde

  Köp torkade katrinplommon, skär dom i bitar och sedan koka dem i ca 7-8 min. Ta sen en skål och ha lite vatten och potatismjöl, blanda. Häll det i kastrullen och blanda, karinplommon kräm är bra när man behöver sköta magen. Alltså när man är hård.

  Reply

 • Malin

  Lactulos! Finns på Apoteket! Hjälpte mig otroligt under graviditeten!
  Lycka till med allt!
  Kram!

  Reply

 • Frida

  Testa vanlig matolja i ett glas med vatten/saft. Det brukar funka. Annars ät mycket päron, plommon, katrinplommon det är lösande 👍🏼

  Reply

 • Anki

  Det enda jag kan ge dej mot hård i magen är ”katrinplommonpure” som finns på barnavdelningen för mat i affären.Har ofta problem med min mage och det brukar hjälpa,kram på dej <3

  Reply

 • Nicoline

  Finns laxeringsmedel på mataffären, oklart om man får ta som gravid. Microlax heter det! ❤️

  Reply

 • Viktor Högnäs

  Kaffe brukar alltid funka, sätter igång min mage direkt på morgonen! Tråkigt att höra att järnet sätter stopp! Jag har inga direkta bra tips tyvärr, önska att jag hade i nuläget! Återkommer om jag finner !

  Reply

 • Tova

  Jag vet att russin ska funka eller vindruvor. Det har hjälpt mig. eller plommon. Prova det iallafall!
  Hoppas Lunabelle kommer snart. Stort lycka till iallafall! ❤️❤️❤️

  Reply

 • Frida

  De finns ett apotek på bron precis utanför centralen på övervåningen som e öppet dygnet runt. Mariebergsbron tror ja de heter. Önskar er lycka till me allt o att du inte behöver ha så ont så länge till 💕💕💕💕

  Reply

 • Knäppen

  Katrinplommon,
  Överkonsumtion av läkerol
  Lavemang
  Microlax (finns på Ica)

  Reply

 • Ronja

  Skulle ha köpt microlax så länge och sen börja med lactulos eller liknande. Antingen sätter du dig på toa och klämmer allt vad du har eller åker till apotek som kan hjälpa dig!

  Reply

 • Pernilla

  Hej Jonna.
  Du behöver nog be om något laxerande. Fråga barnmorskan. Jag äter mediciner som gör mig förstoppad och jag får movicol. Det finns receptfritt på apotek men man kan även få det på recept. Fråga bm om det är ok att ta i samband med graviditeten.
  Lycka till!
  Pernilla

  Reply

 • Amelie

  Lakris, plommon, chips,

  Reply

 • Amelie

  Chips,plommon, russin, kan jag rekomdera dig. Lakris glömde jag

  Reply

 • Sophie

  Jonna, testa detta.. den fungerar oftast. Rekommenderas av många barnmorskor. Jag har vänner som testat och som det fungerat för. Viktigt att alla ingredienser är med. Njut och invänta värkar. ☺️ Önskar dig en fantastisk förlossning! Andas och slappna av (rekommenderar bb Sthlm och deras förlossningspool, i den födde jag sist.. läs gärna min berättelse om du vill!) Kram
  https://babyzblogg.se/2018/02/08/forlossningsdrinken/

  Reply

 • Malin

  Kanske inte är så där super gott, men katrinplommon är ju lite laxerande.
  Funkade för mig när jag var i samma sits som du.
  Hoppas att graviditeten snart är över så att du kan njuta av ert nya liv. Lycka till!

  Reply

 • Emma-bfomenvecka

  Lider med dig.
  Varit där flera gånger under graviditeter.
  Iväg till apoteket och köp droppar, lavemang. (Har glömt namnet, vit liten flaska med grön etikett).
  Tag tio droppar innan du lägger dig på kvällen.
  Vid 01.00 brukar min mage börja göra lite uppror, på morgonen fram till tolv, ursäkta uttrycket, så har det skett en ordentlig tömning!
  Lycka till!!!

  Reply

 • sara

  Fattar att det är segt att vänta och du är säkert urtrött på ”den som väntar på något gott väntar aldrig för länge…”. Men det är verkligen så! Försök njut och ta vara på varje sista dag här nu. Jag var själv dålig på det när jag var gravid, ville bara få det överstökat och bli av med magen. Men nu såhär i efterhand ångrar jag att jag inte njöt mer och tog till vara på tiden med den stora magen. Den perioden är så kort i jämförelse med allt annat och man glömmer den snabbt. Så njut av magen, bebisen som fortfarande ligger där och trivs föä snart är det över och då vill du inget hellre än att stoppa in ungen igen ha ha.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *