Inlagd på psyket

Vill bara tala om att det är fruktansvärt jobbigt för oss just nu och att det spårat totalt.
Jag lades idag in på psyket och jag ska berätta mer så fort jag orkar.
Men nu vet ni om ni inte hör så mycket från oss på ett tag.

Comments 59
 • Anna

  Ta hand om dig och fokusera på dig nu så du finner energi till vad som komma skall

  Reply

 • Jeanette

  Ni fixar det här. 💖 All kärlek till Er.

  Reply

 • Helena

  Hej Jonna. Du har ingen aning om vem jag är, men är en följare med lite högre åldrar än genomsnittet kan jag tänka mig😀. Vill bara säga jag förstår att allt just nu känns botten . Men är stolt över att du vågar prata om din psykiska ohälsa. Psykisk ohälsa har länge dragits med en viss skam i sitt bakvatten. Men det är inte något skamligt, och det händer fler än vi tror. Trots detta är vi många som är okunniga och det är brist på kunskap som väcker rädsla. Nu hoppas jag du hittar en bra återhämtning, med rätt material och stöd kommer det gå bra. Var inte rädd för att be om hjälp, och ett steg i återhämtning ligger i att vara nära det man är trygg i. Miljön runt dig bör vara så hemlik som möjligt,och när du kommer på tanken att nu släpper jag detta och försöker gå framåt ska du hålla hårt i Jocke och bearbeta det som kommer över. Men glöm aldrig bort att du sitter vid rodret och styr båten. Det viktigaste är att du aldrig heller glömmer hur värdefull och fin du är. Kram från en följare.

  Reply

 • Jennie

  Ååh snälla Jonna du/ni kommer klara detta ni är gjorda för de , babysen verkar bara tvivlas ihjäl sig inne i din mage i värmen och tryggheten!💙💙

  Reply

 • Linda

  Nä men….krya på…snart ha du älskade bebis i famnen…jag gick själv över 14 dagar o skulle sättas igång…men då kom hon natten mot morgonen jag skulle sättas igång….du fixar detta…förstår ni länktar massor….
  Massor av kramar från norrland.

  Reply

 • Susanna Johansson

  såg bloggen, de kom tårar..så sjukt synd om er. Jag hoppas botten av mitt hjärta att du snart är på benen igen och känner dig glad och lyckling. Men du ska veta att du är så sjukt modig som berättar detta inför alla. Du ska vara stolt över dig själv. massa massa tröstande kramar från Susanna

  Reply

 • Anna

  Jag har aldrig sett en sån styrka som ni visade i vloggen idag. Att våga visa den inte så ljusa sidan av livet på sociala medier som ni gjorde idag är det inte många som vågar göra! Är så sjukt tagen av er kärlek till varandra och den styrkan ni har. Hoppas allt löser sig snabbt för er så du får den hjälp du behöver och att du snart får hålla bebis i famnen. All kärlek till dig. ❤️❤️❤️

  Reply

 • Marianne Mahlberg

  Många kramar ❤

  Reply

 • Veronica

  Håller alla tummar och hopoas att allt går bra. Förstår att allt kan kännas tungt, skit och konstigt just nu. Men Ni är där Ni får hjälp och jag hoppas att det bara är hormoner som spökar, deluxe, med kroppen och att förlossningen går som en dans och allt vänder då.
  Från en mamma till en blivande mamma: All lycka till och styrkekram ❤️

  Reply

 • Madeliene ♡

  Stå på dig! Du är stark och ni kommer ta er igenom detta! ♡

  Reply

 • ..Linda..

  Fina jonna, jag lider verkligen med dig och allt du fått och går igenom. 😞😞 tänk på att det är ett sjukdomstillstånd du drabbats av. Det är INTE fel på dig!! Din kropp reagerar bara på graviditeten.💖
  Starkt av dig att berätta, tror det hjälper många som känner precis som du just nu. Du klarar dig igenom de här med, de vet jag 🌸🌸kolla bara vad du tagit dig igenom innan 💖💖 styrkekramar och lyckokramar till dig snart får du hålla din efterlängtade bebis🌸🌸

  Reply

 • Mari svensson

  Hej Jonna och jocke! Förstår hur du mår, har själv haft samma sak då jag var gravid men det är många år sen nu. Det du gjorde i dag jonna att berätta för alla hur du verkligen mår är både modigt, starkt och du ska veta att alla vi här ute tänker på dig och jocke, det ni går igenom just nu är jätte jobbigt och tufft men när lunabell äntligen kommer och ni får se er underbara dotter så kommer du må bättre igen Jonna. Håller tummarna att dom sätter igång dig snart så att du får må bättre. All kärlek och tankar till er och massa kramar
  ❤❤❤❤

  Reply

 • Nathalie

  All styrka till er

  Reply

 • Victoria

  Hej Jonna ❤
  Jag tycker så synd om dig 😥
  Jag vet hur du känner, kanske inte exakt hur du känner, men jag har liknande ”upplevelser” som du har. Bara det att jag har dem nästan varje dag, sedan flera år. Det är sjukt jobbigt, förvirrande, skrämmande och overkligt.
  Det enda rådet jag kan ge dig, i din situation så är det bäst att se framåt, hela tiden. Försök tänka att detta är bara just nu, och sen mår du inte såhär längre.
  När jag mår som värst så tänker jag jämt att det är övergående, snart när jag bättre. Det hjälper mig mot paniken som jag känner.
  Och varje gång har jag rätt, det blir bättre sen, efter ett tag.

  Stor kram ❤

  Reply

 • Carrie

  Förstår faktiskt inte vad ni två sysslar med, vloggar och bloggar om precis ALLT! Ni mår psykiskt dåligt båda två, ett barn på väg med allt vad det innebär. Ni borde kanske lägga ner allt trams med live,vlogg och blogg och fokusera på ER SJÄLVA??
  Visst ni har varit poppis och har massor av fans osv men snälla, ni ska bli en familj, dags att sluta med tramset och bli vuxna kanske?
  Jag har inte följt er men snubblat över era vloggar och bloggar och konstaterat just vad jag skriver, lägg ner allt live, vlogg och blogg, ni måste inte skriva om ert privata liv och allt som händer och sker. Njut av varandra och barnet som komma skall istället och skippa sociala medier tills ni mår bättre båda två!
  Lycka till…

  Reply

 • Veronica

  All kärlek, omtanke och styrka till dig Jonna. Du är inte ensamm om att må så under en graviditet. Allt kommer bli bra och var stolt över dig själv att du/ni tog hjälp! 🍀💕
  Ta nu hand om er och gör det som är viktigt för er och får er att må bra.
  Snart har ni er älskade Lunabell hos er och det kommer bli bra.
  Stor styrke kram

  Reply

 • Jonna

  Styrkekram💕

  Reply

 • Jenny

  Alla når vi en gräns för hur mycket man orkar med och söker man hjälp är man så otroligt stark! Du är grym jonna och en stor inspiration för många, glöm inte bort det. All kärlek till er i denna tid ❤

  Reply

 • Jessica

  Du är så stark Jonna som visar vad ni går igenom. Förstår att det är jobbigt att visa sig svag, men du ska veta att du absolut inte är ensam i att känna så här. Jag vet att det är en klen tröst men jag tror innerligt att du hjälper många andra mammor som känner likadant genom att visa vad ni går igenom.
  Jag tänkte säga ‘ta en dag i taget så är erat mirakel snart här’ men vem är jag som ska ge dig råd?, jag har inte gått igenom det du gör just nu så det jag kan göra är att försöka ge några inspirerande ord.
  Det kommer bli bättre, du är så mycket starkare än du tror. Du har haft många motgångar i livet men det har bara gjort dig starkare, vilket det här också kommer att göra dig. Du har så många människor som bryr sig om dig, både i ditt privatliv och via sociala medier. Försök låta dina nära att finnas där för dig, dom vill inget hellre än att du ska må bra.
  När allting känns som värst kom då ihåg hur jävla amazing du är och hur älskad du är.
  Försök att fokusera på dig nu, på att du ska må bättre. Strunta i att vlogga om det känns övermäktigt, dom som följer er vill alltid erat bästa så vill ni visa vad ni går igenom just nu så gör det, men vill ni ta en paus i en vecka, en månad etc. så gör det. Vi finns här vilket som ❤.
  Massa kärlek och styrke kramar till er båda ❤

  Reply

 • Sandra

  Ta en timme i taget, andas och fokusera (även om det känns helt omöjligt) 💕💕 Sen hoppas jag att ni ska få en plats på förlossningen så snart det bara går ❤

  Reply

 • Camilla

  Lilla hjärtat🌸jag har följt er i många år och vill bara ert bästa,förstår att det måste vara otroligt jobbigt för er, men ha tålamod, allt kommer att bli bra när psykosen lägger sej och du blir dej själv igen,har en bekant som fick en psykos när hon va utomlands, hon kunde inte språket och hamnade på sjukan där, hon kunde inte känna igen sej själv sina handlingar och känslor, o h så förstod inget dessutom vad hon sa, det var hemskt för henne, idag är hon hemma och mår jättebra, så ha tro och hopp! Många kramar till dej😘

  Reply

 • Karin

  Jag förstår precis hur du känner. Men du är en stark kvinna Jonna, dem här känslorna som du har nu är så vanligt hos gravid. Bara det att en kvinna känner skam för att ha sådana tankar, förstå vilken styrka att våga öppna sig om detta. Tankarna kommer försvinna och du kommer att vara världens bästa mamma till din dotter, inget tvivel om det. Själv har jag två små döttrar och kan med handen på hjärtat säga att livet kändes piss när jag väntade nr2. Skillnaden var att jag blev igångsatt, vilket du borde blitt för länge sen om sjukvården hade fungerat. Vill bara skriva att du är amazing och att du och Joakim snart kommer att gråta av lycka istället för utmattning. Du är vacker, stark, äkta och värd det bästa i livet. Styrkekramar💗💗💗

  Reply

 • Helena

  Kämpa på jonna. Du är så stark. Du kommer bli en fantastisk mamma. Allt du känner nu är helt normalt. Men det blir och kommer bli bättre. Du är bäst och jag älskar verkligen er ❤️

  Reply

 • Emma Nilsson

  Skönt att du får den hjälp du behöver ❤️ Hoppas innerligt att något BB snart kan ta emot er, så du slipper må så dåligt. Tänket på er!

  Reply

 • Carina

  Jag gick över 9 dagar med min son o vet hur psykiskt ansträngande det är. Jag åkte in 9:e dagen för jag trodde det var på gång men det var falskt alarm men jag mådde så dåligt att jag fick sättas igång. Kan ni inte begära det också 🤔😇🦋🦄 lycka till. Tänker på er 🦋❤️🙏🏼

  Reply

 • Mikaela

  Jag ville bara kika in och säga att du är så otroligt stark! Ligger här på soffan med tårar i ögonen efter att ha kollat på youtube. Jag önskar att jag kunde trolla bort dom jobbiga känslorna du känner så allt du kände var lycka och välmående. Jag har inte upplevt en psykos själv men mådde dåligt efter förlossningen med många jobbiga tankar så kanske kan förstå till visa del. Du är så himla stark och det här fixar du! Du är alltid så äkta och ärlig. Jag och säkert 1 miljon andra vill bara skicka massa massa styrke kramar! Du fixar det här och det kommer bli bra! <3

  Reply

 • Nina Green

  Kämpa på. Du ska vara stolt Jonna som öppnade om att du inte mår bra. Finns så många där ute som inte vågar. All kärlek och styrka till er. Kram

  Reply

 • Anonym

  Tittat på er senaste video där du blir inlagd Jobba på psyket. Jag hoppas allt går bra och att bebis kommer ut snart.
  Något som gör mig ledsen är att du känns tvingad att visa dig i videos hus pga att Jocke så gärna vill = ännu mer pengar.
  Känns inte Okej särskilt inte nu när det handlar om liv och mycket mer.
  Har känt så flera gånger innan att du egentligen inte vill bli filmad i den nivån som ni har. Hoppas jag har fel och att allt löser sig och att ni blir lyckliga föräldrar.
  Jag känner mig tom för du har det verkligen inte lätt. Hoppas med du får rätt vård och hjälp nu! ❤❤❤

  Reply

 • Inez

  du klar det här jag lovar det du är en fantastisk människa 🙂

  Reply

 • Linda

  Det kommer gå bra fina Jonna❤️❤️❤️Vet hur det känns själv varit med om det. Du kommer må psykiskt bättre när barnet kommer ibland kan det leda till förlossningsdepression efter förlossningen men det behöver inte vara så. Du har Jocke och era vänner och allt stöd du behöver. Klart det är jobbigt gå över tiden och mår man dåligt sen innan oxå så kommer allt det tillbaka vid jobbiga situationer. Och bry er inte om alla elaka människor på Instagram, herregud de vet inte ens vad de pratar om. Stor kram till dig och Jocke❤️😘får man lov och skicka ett paket hem till er till Lunabelle? Eller har ni en speciell postbox.jag respekterar om ni inte vill man skickar ville fråga först. ❤️ Kram

  Reply

 • Clara

  Styrkekramar till dig finaste! ♡

  Reply

 • Elvin

  Du får gärna skriva till mig , jag kan säkert få dig må mycket bättre , jag gick över med 14 dagar . Idag är han 4 år.

  Reply

 • Sissan

  Nämen fy😪stackars er!
  Har själv med ena sonen gått över tiden 15 dagar! Värsta mardrömmen så jag förstår dig fullt❤️
  Hoppas verkligen att de sätter igång dig nu, och att du får må bea efteråt!!
  Massa kärlek och kramar ❤️❤️❤️

  Reply

 • Pernilla

  Det kommer bli bra, mådde oxå sjukt dåligt sista tiden men så fort du ser din lilla så kommer allt vara glömt. Lycka till

  Reply

 • ToT

  Hörde om din depression. Vill bara ge styrkekramar och hoppas du får en plats för igångsättning snarast. Om du inte redan har fått det då ni säger att Sthlm är fullt, V-ås är fullt, Eskilstuna då?
  Lycka till nu och det löser sig. Medicin, ECT-behandling, det finns så mycket som gör att du mår bra igen. Hon kommer snart. Alldeles snart.

  Reply

 • Kicki

  Skickar en massa kramar ❤❤❤❤❤❤

  Reply

 • Pia

  Tänker så mycket på dig❤️

  Hoppas ni får bra hjälp och att dom kan få igång förlossningen så fort som möjligt!

  Varm kram

  Reply

 • Katarina

  Ljus värme och massor av kärlek <3 <3 <3 det blir bättre, alltid mörkast före gryningen <3

  Reply

 • Diana

  Fina du Jonna! Jag tokgrät och hade ångest när jag gick över tiden. Det är så fruktansvärt jobbigt. Kom igång samma dag som jag var bokad för igångsättning. Har inga tips eller råd ville bara säga att du verkligen inte är ensam med att må som du mår just nu! Heja dig och det lilla livet dom kommer ut snart! Du kommer bli en fantastisk mamma! 💜💚💜

  Reply

 • Bella med familj i Västerås

  Ta hand om dig och jag hoppas att du får hjälp att bli igångsatt. Sänder dig all kärlek som finns i världen. Kram

  Reply

 • Emelie

  Jonna jag var med helt spårad efter två veckor över tiden trodde med jag hade fått för mig allt, började få sjuka fantasier i huvet men andas det släpper sen i promise!

  Reply

 • Josefine

  Hoppas att du får plats på en förlossning och att hon är ute snart ❤

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Maria

  Hej Jonna! Jag är 41 år och har två barn som är 9 och 11 år. Min lilla tjej brukar titta på era videos och jag tittar ibland med henne. Nu när ni är så nära att få barn har även jag börjat följa er 😀 Men… så tråkigt att se hur utvecklingen har gått. Jag är så ledsen för din och er skull och håller alla tummar och tår för att du ska må bättre! Det måste vara en fruktansvärd känsla… Jag satt och grät under hela den sista vloggen… Men Jonna, precis som Jocke säger, tänk som så att det här är ett sjukdomstillstånd, det här är inte du som person som gör detta. Du är inte sämre på något sätt, du är en fantastisk människa, rolig och varm, du bryr dig så fint om andra människor och du är en förebild. Ta hand om dig nu! Jag önskar er, hela familjen, en fantastisk tid när barnet kommer. Ni är så bra! Lycka till med allt 👍🏻👍🏻👍🏻

  Reply

 • Madde 4barnsmamma

  Åh! ❤ Hur går det för dig Jonna? Tänker på dig.

  Reply

 • Anette Simone

  Hej Jonna!🌹 Jag håller både tummar o tår att du nu fått en plats att föda på eller att bebi har kommit💝 Tänker på er o önskar er all Lycka🍀🍀🍀🍀🙏💞

  Reply

 • Ida nilsson

  Kan trösta dig att max 14dagar får man gå över tiden och jag tycker du gör de så himla bra. Tror inte att jag själv hade klarat de så bra som du ifall jag hade gått över tiden med mina barn.

  Reply

 • Ann-Louise

  Sköt om er! Ni reser er igen ❤! Stor och varm kram ☀

  Reply

 • Helen

  Lycka till 💖💖💖 kramar ❤

  Reply

 • Jessica

  Hoppas tjejen kommer snart. Har aldrig gått över tiden men drabbats av annan skit under graviditeterna så jag känner verkligen med dig.

  Reply

 • Elisabeth

  Hej på er!!
  Har förstått av mina barn som följer er en aningens mer än jag,att ni inte mår så bra. 🙁 Och att ni blivit väldigt illa behandlade av sjulvården..är inte ett dugg förvånad då det var länge sedan den var bra.
  Kan tänka mig att du jonna drabbats av en gravititetspsykos 🙁
  Hoppas ni båda men ffa du jonna snart mår bättre,och att ni snart får hålla eran älskade dotter i famnen..stor kram 🖤

  Reply

 • Annika

  Jonna du är en förebild till många här på din blogg och på eran YT kanal , Du kan skatta dig lycklig som har Joakim på din sida , mina 2 första graviditeter hade jag inte barnens pappa tillgänglig så som du har Jocke . Däremot med mina två ynsgsta barns pappa har och är närvarande även fast vi inte är tillsammans . När jag såg eran sista video rann tårarna hela tiden och jag hoppas för din och eran dotters skull att hon tittar fram snart . KRAM

  Reply

 • Jojo

  Hoppas verkligen att du får den hjälp du behöver❤️ Ni kommer att fixa detta men va ärlig som du varit nu och ta emot hjälpen efter förlossningen med.

  Reply

 • Klara

  Hej Jonna hoppas du läser för jag vill ge allt stöd du behöver jag är ett stort fan av dig jag hade önskat att jag var ert barn. Ni (du och jocke) har hjälpt mig så mycket med mitt liv. Tack .❤💖💞

  Reply

 • Klara

  Jag vill ge allt stöd du behöver er.Tack för att du finns du är min idol. ILYSM❤

  Reply

 • Klara

  ILYSM. Jag vill ge allt stöd du kan få. Jag önskar jag vore ditt barn (jag är 07a så jag är fortfarande barn). ❤💖💞

  Reply

 • sofia

  Hej! angående järntabletter så blir nästan alla förstoppade av dom från apoteket men det finns ett märke som heter HOLISTIC JÄRN som säljs på alla hälsokostbutiker. den innehåller bara rent järn och inga biprodukter som påverkar magen. Jag tycker verkligen du borde prova den, eftersom du hade så lågt järnvärde nu i slutet så lär barnmorskan säga att du ska fortsätta äta järntabletter ngn månad efter förlossningen. Jag vill även rekommendera Hallonbladste, som hjälper livmodern att dra ihop sig efter förlossningen plus ökar mjölkproduktionen så att det går smidigt att amma. be jocke att åka till en hälsokostbutik och köp dessa två grejer, det kommer hjälpa dig. Jag gick 15 dagar över tiden innan jag blev igångsatt. jag tror på dig! lycka till! kram

  Reply

 • Bella

  Grattis vännen till LunaBelle! Fantastiskt fint namn <3 Hoppas att du snart kommer må bättre. De ni har berättat låter som en graviditetsdepression vilket är en förlossningsdepression fast när man är gravid. De är väldigt vanligt att man får de på slutet och speciellt om man känner smärta så som du sa i ryggen med mera. Jag har själv haft de. Jag hatar att vara gravid och folk tog de som jag hatade min bebis men jag älskade henne och jag älskade att vara gravid. MEN de tog kol på mig.

  Hoppas verkligen INTE du får förlossningsdepression då de är någon allvarligt. Fast finns olika steg av de med.

  Njut nu när du ÄNTLIGEN har henne hos dig i din famn och du kan släppa allt annat. Hon kommer göra dig hel!

  Puss på er

  Reply

 • E

  Ta hand om dig, och ta den tid du behöver för att må bättre. Jocke är definitivt en fullt kapabel förälder och er dotter har det bra med honom. Nu behöver du tas om hand om. Kram

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *