BB

Första natten på BB avklarad. Jag har inte sovit en enda minut. Dels för att allt jag vart med om så alla hormoner går bananas och dels för att jag vart rädd att Lunabelle ska dö i sömnen.
Att ständigt vaka över henne medan hon sover har vart mitt jobb hela natten.
Men jag antar att det hör till när man blir förälder, oro och ständig övervakande 😉

 

Alla på BB är väldigt trevliga och hjälpsamma och idag har vi kämpat på med amningen. Hon suger JÄTTE fint och där är det inga problem alls så vi hopppas att det håller i sig tills mjölken rinner till också. Det är sååå mysigt när hon ligger och snuttar.

Comment 01
  • Jeanette

    Grattis till er fina tjej. Ja, den ständiga oron blir inte lättare om jag får säga så. Ju äldre barnen blir ju mer blir man rädd att något ska hända. Allt är dans på rosor när man har kontroll men sen kommer dagis, skola och annat. Man kan inte ha larmmadrass i sitt barns liv, tyvärr.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *