Tacksam bebis

Idag från ingenstans så har Lunabelle sovit själv HELA natten och jag har själv fått väcka henne när det har vart dags för mat.
Under dagen har hon också legat i vagnen utan att skrika och det har gjort att jag kunnat plocka ur diskmaskinen osv utan att behöva ha henne i bärsele eller nått sådant.
Så tacksam bebis idag, vad kom det ifrån liksom? :O

Vi har även vart på BB idag och vägt lille snurpan och hon har gått upp i vikt sen vi åkte från BB, yeeyy! Duktig tjej, fortsätt så!
Hon har verkligen vart jätte snäll och belåten idag nästan lite för snäll faktiskt, man börjar ju undra om något är fel?
Inatt ska vi testa om hon vill sova i sin egen säng. Heja Lunisen, detta klarar du!

 

Comments 24
 • Mimmi

  Det är inte hela värkden om bebben är lite klängig. Jag bar barn nr 2 i bärsele första 3 månaderna. Sedan ville hon ligga i vagn och så. Nätterna kom senare dock.
  Barnen har även ”klängperioder’ läste jag då mina var små. Då de plötsligt vill upp i famnen mer, amma mer, är mer griniga. Och det är normalt. När jag fick veta det slappnade jag av mer.
  Nu då du ammar så se till ha ett glas vatten på bordet och ät mat. <3
  Lycka till mer söta familjen. <3

  Reply

 • Fia

  Så fruktansvärt söt hon är, grattis till en otroligt vacker dotter❤️

  Reply

 • Sofia

  Grattis! Eran kärlek lyser verkligen igenom på bilderna. Grattis till en så underbart vacker dotter❤️

  Reply

 • Niobarnsmamman

  Vilken underbar, ljuvlig liten dotter ni har fått! Ett riktigt stort grattis till er! Jag kan riktigt framkalla doften av nyfödd bebis när jag ser bilder på henne. Ni verkar ha kommit riktigt fort in i föräldrarollen också och håller redan på lär känna lillan. Jag såg att du skrev att hon sov jättebra i natt men jag skriver ändå ett tips som jag själv har fått. Om inte ni behöver det så kanske nån av läsarna gör det. Alla nyfödda barn har ju flera reflexer kvar som sedan integreras vartefter barnet växer. Bland annat så har de mororeflexen kvar som gör att de slår ut med armarna vid höga ljud eller när man lägger dem. Vissa barn har den starkare än andra och de väcker lätt sig själva genom att slå ut med armarna när man flyttar dem från famnen till egen säng eller liknande. De kan också reagera lika när nån hostar, nyser eller har andra ljud. Om man lindar ett tunt lakan kring dem så att inte armarna har möjlighet att ”sprätta” ut så hålls de sovande även fast man flyttar dem till egen säng. Det här är väldigt olika på barn hur starkt det påverkar dem men den som känner igen problemet kan ju försöka om ni vill och andra kan bara strunta i det. Ett stort lycka till med Lunabelle och än en gång grattis!

  Reply

 • Veronica

  Stort Grattis till er älskade fina diamant 👶
  Är underbart att få fortsätta att följa er i ert nya liv nu som föräldrar till söta dotter.
  När man följt er på youtube sen ni bode i er första lägenhet. Är så fint att se hur stark er kärlek är till varandra. Jonna och Joakim ni kommer vara underbara föräldrar och var stolta över er!
  Ni inspirerar så många i den resa ni båda gjort och är så otroligt ödmjuka och vänliga!

  Reply

 • Linda

  Grattis hon är så söt❤️❤️❤️Liknar Jocke eller har jag fel. Ni är så otroligt fina föräldrar såg era videos jag bölade igenom din förlossningsvideo. Men jag har själv små barn så det blir ju extra könsligt då. Men gud så duktig du var Jonna och vilken stötande man du hade vid din sida. All lycka o kärlek till er. Världens bästa föräldrar. Kram❤️❤️❤️

  Reply

 • Therese

  Hon är nog så lugn nu för att mjölken kommit igång ordentligt och hon är mätt och nöjd 🙂 härligt!

  Reply

 • Anette

  Grattis!

  Så många fina bilder ni har på er lilla ängel!

  Jag tänker när jag ser dem vilken fin fotobok de skulle bli och vilken fin julklapp det skulle bli till era nära och kära!

  Stor kram

  Reply

 • Frida a

  Härligt! Det låter som en nöjd bebis som får alldeles lagom med närhet, mat och kärlek! ❤️

  Reply

 • Linda

  Haha snälla använd inte ordet ”snäll”, alla bebisar är snälla och gör inget för att jävlas iaf 😉 Men ibland är de mer eller mindre ledsna!

  Reply

 • Emma

  Man vill bara pussa på hon 💕💕💕

  Reply

 • Nilla

  Ni har verkligen fått en otrolig sööt tös…
  Många Kramar till er

  Reply

 • Sandra

  Ett tips är att sätta en ”vattenstämpel” på bebisbilderna du lägger ut. Det finns sjuka människor i dagens samhälle som kan sno dom och säga att det är deras bebis fast det inte är det. Så ha typ ”J-lundell” elr något med ljus ljus text i närheten av huvudet elr liknande på bilden. Allt för säkerheten lixom! 🙂 Grattis till en jätte fin o söt liten tös ♡

  Reply

 • Mandy

  Hon är verkligen underbart söt (sett er vlogg också)! Lilla fina Lunabelle! Grattis till er fina utökade familj!
  Va skönt att hon ville sova hela natten!

  Reply

 • Alma

  Herregud vilken söt liten dotter ni har! Men eftersom ni är så fina var det väntat att ni skulle få en perfekt flicka!❤️

  Reply

 • Cassandra

  Stort grattis till lilla familjen! Äntligen, efter alla motgångar. Det där gjorde ni jävligt bra! Helt seriöst är ofta nyfödda bebisar inte så jäkla söta tyckerjag, men Lunisen är verkligen så galet fin. Ta hand om er <3

  Reply

 • Jenny Strand

  Hej Jonna!

  Grattis till lillflickan! En fråga bara, var år den jumpsuiten ifrån som hon har på andra bilden? Älskade den och ska själv ha en liten flicka i februari månad!

  Reply

 • Katta

  Vad har ni för vagn? 😄😘

  Nyfiken då vi letar vagn! 😍

  Reply

 • Tiina

  Snälla, vart är overallen ifrån? Hon är så söt😍

  Reply

 • Jessica

  Åh vilken söt liten tjej!Stort grattis till erat mirakel!😍❤️ Nu blev man ju lite bebis sugen när man såg på dom här bilderna 🙈men det får ta och väntas med några år 😄🙌 stort lycka till med allt💕

  Reply

 • Sofie

  Hon är helt perfekt 👌 😍 vart är overallen ifrån? 😍😍 Den är så fin!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *