Hörseltest

Idag var vi på hörselkontroll med prinsessan och jag har nog aldrig fattat rädslan över kontroller och läkarbesök med ens barn innan. Herregud vad hjälplös man känner sig och ens barn är som den sköraste glasskål man kan hitta som man tror kommer att gå sönder så fort en doktor eller linkande känner och klämmer.

På hörseltestet så satte dom in en liten grej i örat som såg ut som en liten hörlur och den skulle ge ifrån sig några ljud och då skulle det studsa tillbaka om allt var som det skulle. Så uppfattade jag det iallafall.
Och såg allt ut som det skulle så skulle en dataskärm visa olika staplar och tre av dom skulle ändra färg eller nått sånt. Jag var helt enkelt för nervös för att kunna förstå fullt ut haha.

På förstå testet hände ingenting och inte på andra heller och inte heller på tredje. Och vid detta tillfälle så hade jag förmodligen hällt andan redan i flera minuter så nervös som jag som sagt var.
Vi testade då på det andra örat och där såg allt ut som det skulle.
Och då testade vi sedan igen på det första örat och då äntligen visade det att hon hörde bra på det med!

Vad man känner sig otillräcklig och hjälplös på så många plan som förälder.
Wow, jag fattade ju så klart att man var lite orolig för saker då och då men inte alls på den här nivån.
Man älskar verkligen någon så extremt högt om man är så här rädd om någon!

Comments 8
 • Linda

  Vad bra allt gick bra, ibland så kan det fastna lite fostervattensgega i örat så brukar de gå göra om det. ❤️❤️❤️

  Reply

 • Sara Fällström

  Men åh vad söt hon är! 😍 Gillar minen som Lunabelle gör på bilden 😂😍

  Reply

 • Lisa

  Skriver här ist för att skicka PM på Insta, tycker det känns konstigt till någon man inte känner, haha.

  Lunabelles magknip, Pysventiler är världsbäst för att hjälpa dom få ut luften! Det och att trycka upp bebis ben upp mot magen räddade oss när dottern hade magknip. Kanske gör ni redan detta. Isf ber jag om ursäkt för att jag är ännu en förälder so. Ska komma med tips.

  Reply

 • J

  Ang magknip: minifom, semperdroppar o fisventil 👍🏼

  Reply

 • Josefine

  Skönt att det gick bra till slut! 😊 🌸

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Linda

  Stackars Lunabelle som har magknip. Det är tyvärr ganska vanligt visa bebisar får det och då får de kolik och skriker mkt. Det du kan göra är att kolla hennes flaska så hållet på nappen inte går för fort, för om det rinner för fort så kan de få ont i magen. Och låta henne rapa många gånger. Och sen tex choklad och chips starka kryddor osv det går ju i bröstmjölken och det kan även orsaka magknip. Men som sagt det är vanligt visa barn har känsliga magar. Jag hoppas dropparna hjälper det finns ju olika såna droppar så skulle de inte hjälpa så kan ni testa några andra. Stor kram ❤️Ni är så fina föräldrar.

  Reply

 • Emma

  Hej!
  Kolla precis på eran video om att lunabelle har magknip!
  Det första som slog mig var om ni ger henne d-droppar? Dom man får från bvc, de oljebaserade?

  Min första dotter fick dom och hjälp vad ont hon fick i magen av dom. Även många av mina vänners barn fick jätteont av dropparna med olja i.

  Så vi köpte dom d-droppar dom finns på apoteket från märket semper med bakteriekultur. Tog bara någon dag och hennes smärta i magen försvann 🙂
  Och hon va som ni beskriver, grät helt hysterisk.

  Nu på våran andra dotter så gav vi inte ens dom med olja från bvc utan vi bad om dom som var vattenbaserade på en gång (vi visste inte att dom fanns första gången). Och hon har inte fått ont av dom alls!
  Även semper har bra magdroppar som funkat för oss.

  Hoppas det blir bra för er 🙂

  Reply

 • Mikaela

  Hej, det finns något som heter pysventiler som hjälper bebisen att få ut gaser och kunna bajsa vilket minskar magknip. Vi har använt detta till våran dotter som är 6 veckor gammal och det funkar jättebra för henne.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *